6 steder du bare MÅ opleve i magiske New Zealand

6 steder du bare MÅ opleve i magiske New Zealand

Det er altså ikke for ingenting, at Ringenes Herre blev optaget i New Zealand! Her finder du de vildeste landskaber, når du rejser rundt på Nord- og Sydøen. Vi giver dig her 6 steder, du bare MÅ besøge, når du cruiser landet tyndt i en camper!

I New Zealand kan du på meget kort tid komme fra gletsjer til jungle, eller fra vulkan til strand. Netop på grund af landskabets diversitet, var New Zealand oplagt at udnytte til optagelser på den legendariske film, Ringenes Herre, og et helt oplagt valg til din næste road trip! Så pak vandrestøvlerne, køb flybilletterne og lej en camper fra Jucy - her får du nemlig 6 steder, du ikke må gå glip af undervejs på dit eventyr gennem New Zealand!

1. Hobbiton

Læg vejen forbi Hobbiton på dit road trip i New Zealand
Når du cruiser rundt på Nordøen, er ét af højdepunkterne The Shire, og selvom det lyder som en turistfælde, og uanset om du er til Ringenes Herre eller ej, så er det et af de steder, der er værd at lægge vejen forbi. Her får du en bid af "Midgård" ligesom du kan få et indblik i historierne bag filmatiseringen af de populære bøger. Nyd en kold forfriskning i Green Dragon Pub eller nap en frokost på Shire's Rest Café. 

2. Waitomo Caves

Udforsk mægtige Waitomo Caves
Blot en times kørsel fra Hobbiton ligger Waitomo Caves, en fascinerende labyrint af underjordiske grotter, floder og afkroge. Det er både spændende, fascinerende og lidt skræmmende på samme tid. Glæd dig til at se ildfluerne lyse grotterne op som en stjerneklar himmel. Hvis du føler dig eventyrlysten, kan du kaste dig ud i rafting eller ziplining i mørket.  

3. Tongariro National Park

Mount Ngauruhoe aka Mount Doom
I Tongariro Nationalpark kan du med New Zealands nationalfugl, kiwien, i forgrunden og Mount Ngauruhoe i baggrunden opleve nogle af landets aktive vulkaner. Mount Ngauruhoe blev verdenskendt i Ringenes Herre som Mount Doom og byder på nogle enestående trekkingmuligheder, hvor du bliver forkælet med smaragdgrønne søer og sorte vulkanlandskaber. Du kan også stå på ski på Mount Ruapehu i nationalparken.

4. Rotorua

Oplevelser i Rotorua
Et besøg i Rotorua på Nordøen er endnu et must på dit road trip. Her kan du blandt andet tjekke de boblende mudderpøle og skøre gejsere ud. Rotorua er desuden ét af de områder i verden med mest geothermisk aktivitet. Du kan også besøge Maori-landsbyen, Te Puia, og opleve den spændende maorikultur, herunder den berømte Haka-dans.

5. Glenorchy

Lake Wakatipu i Glenorchy
Så er dit road trip kommet til Sydøen, og du har sikkert både været forbi Christchurch og Queenstown på nuværende tidspunkt. Godt 45 minutters kørsel fra sidstnævnte ligger Glenorchy, en lille idyllisk by ved en smukke sø, Wakatipu. Dette område er paradis for alle naturelskere, og du finder nogle af New Zealands flotteste bjerglandskaber og skove. Området er bl.a filmatiseret som Ringenes Herres Isengard.

6. Fiordland

De vildeste vandfald i Fiordland
Bare navnet lyder helt magisk, og Fiordland er absolut ét af de allersmukkeste steder i New Zealand - og der er ellers mange! Her får du gigantiske fjelde, mørke fjorde og smukke vandfald. Tag en vandretur på Milford Track - en firedages vandretur, der tager dig gennem de smukkeste dale og forbi uberørte søer. Milford Sound er et klassisk højdepunkt i området, der bør ses.

Kan du ikke få nok at det magiske og filmiske New Zealand?

Ovenstående 6 steder, du bør opleve, er blot nogle de mange, mange godbider, som New Zealand tilbyder, når du tager på road trip i et af verdens smukkeste lande. Nedenfor får du tre eksempler på road trips i New Zealand, som du kan lade dig inspirere af, hvis du ønsker at komme helt tæt på dét land, som Peter Jackson forelskede sig i, da han skulle indspille Ringenes Herre. 

A Halfling's Ramble

A Halfling's Ramble
Ca. 1 uge
Rejseruten for dig, som gerne vil opleve det bedste af Nordøen. "If most of us valued food and cheer and song above hoarded gold it would be a merrier world."
Let's Get Merry

Elven Magic

Elven Magic
Ca. 2 uger
Denne road trip rute giver dig nogle af de bedste oplevelser på både Nord- og Sydøen. Glæd dig til den spektakulære natur! "Not all who wander are lost."
You Shall Pass!

The Great Wizard's Tour

The Great Wizard's Tour
Mindst 3 uger
Dette episke road trip tager dig igennem alle de magiske dele af New Zealand. Her får du hele pakken, og kommer forbi alle de smukkeste steder, som New Zeland byder på. "Courage is found in unlikely places."
One Trip To Rule Them All

Jucy Condo - en god start på rejsen

Jucy Condo - en god start på rejsen
Lej din camper hos Jucy, og tag på det fedeste road trip i New Zealand!
Læs mere
Vil du på road trip i New Zealand?
Ja tak. Jeg sender en mail!

 

Kontakt