18 grunde til at du ikke bør booke denne tur!

18 grunde til at du ikke bør booke denne tur!

Det er selvfølgelig spændende at rejse med ligesindede eventyrer og få nye venner fra hele verden, men det kræver jo også noget af dig! Hvorfor skal du overhovedet rejse off the beaten track, når der findes så mange steder i verden, hvor du nemt kan blive en del af masseturismen? Er det ikke meget nemmere?

Denne, ja vi indrømmer det, legendariske 18-dages rejse fra Cape Town til Victoria Falls tager dig fra Cape Towns pulserende byliv til det majestætiske vandfald, Victoria Falls, mens I undervejs rejser igennem 4 forskellige lander undervejs. Safari, camping under stjernerne, fantastiske og mangfoldige kulturoplevelser og masser af frivillige aktiviteter undervejs - Ja, det kunne godt lyde som om, at det her bliver et af dine fedeste eventyr hidtil, men her får du lige 18 ting at tænke over, inden du booker!

Dag 1 - Cape Town

Turen starter i Cape Town, hvor du møder gruppen af sjove og eventyrlystne unge, som du skal rejse med i de næste 18 dage. Vi vil gerne advare dig: Der er en sandsynlighed for, at du får gode venner fra hele verden, hvilket kan blive dyrt for dig i fremtiden, når du skal rundt og besøge dem.

du møder masser af unge på denne rundrejse

Dag 2 - Lambert's Bay

Dagen begynder med en lækker morgenmad, inden du skal ud og opleve det spektakulære landskab i regionen Western Cape. Der er sikkert ikke noget specielt at se her.

Wolfberg Arch i Cederberg i Sydafrika

Dag 3 - Orange River

Her er der eftersigende mulighed for at slappe af ved flodbredden, og tage en dukkert i Sydafrikas længste flod. Okay, måske ikke lige i denne del af floden, men så et andet sted.

Orange river - Augrabies falls

Dag 4 - Fish River Canyon

På dag 4 krydser I grænsen til Namibia. Jeres CEOs (De to altvidende guides) tager sig af al bøvlet ved grænsen, men du skal ikke gøre dig for bekvem. Når turen er slut, og du selv skal rejse rundt, skal du selv stå for det praktiske. Og hvad angår Fish River Canyon, så er det bare den største kløft i hele Afrika - det lig'meget, videre. 

Besøg den største kløft i Afrika - Fish River Canyon i Namibia

Dag 5 - Namibørkenen

Har du nogensinde drømt om en millionstjernet overnatning? Så er det din heldige dag! Ørkenen er arealmæssigt større end hele Danmark, og campingen er yderst vanedannende. Vi har faktisk hørt historier om rejsende, der er flyttet i telt efter de er kommet hjem igen.

Overnat i Namibørkenen

Dag 6 - Namibørkenen

I dag kommer du til at svede. Der er varmt i ørkenen, og når du så skal være fysisk aktiv og både se Sesriem Canyon, Soussusvlei-klitterne og hike op af den fantastiske Dune 45, hvorfor så ikke bare blive hjemme? Ja ja, det er en fuldkommen magisk solnedgang, du kommer til at opleve, men alligevel...

Oplev den fantastiske solnedgang i Namibørkenen

Dag 7 - Swakopmund

På køreturen gennem Namibørkenen til Swakopmund får du mulighed for at nyde den skønne natur passere forbi, mens du genoplader batterierne efter gårsdagens strabadser. Og ja, det er da sikkert meget rart at smække benene op, og bare slappe af, men er du sikker på, du kan komme ud af det mindset, når du er tilbage i Danmark?

Landskabet i Namibørkenen

Dag 8 - Swakopmund

Swakopmund er en af adventure-hovedstæderne i Afrika. Det bliver et problem for dig at vælge mellem alle de fede aktitiveter, du kan prøve. Skydiving eller quad-biking bare for at nævne et par stykker. Du bør ikke udsætte dig selv for den slags umenneskeligt pres.

Skydive i Swakopmund i Namibia

Dag 9 - Etosha Nationalpark

Vilde dyr? Er de fuldkommen vanvittige? Og så skal I endda campere midt i nationalparken. Hvem kan falde i søvn til lyden af vilde dyr? Løvernes brøl i det fjerne, flodhestene der lister rundt ved flodernes bred og du kan helt sikkert heller ikke falde i søvn, efter du har set den ting, der ikke bevæger sig inde i bussen.

Tag på eventyr i Etosha Nationalpark - KILROY

Dag 10 - Etosha Nationalpark

Ja, tro det eller ej. Der er rent faktisk 2 dage, hvor I kan spotte vilde dyr. Selv hvis du skulle være så heldig at se løver, næsehorn, elefanter, giraffer, antiloper, zebraer og hyæner bevæge sig frit rundt i deres eget miljø, er det så ikke mere komfortabelt at se dem i fjernsynet med benene oppe hjemme i sofaen?

Tag på Safari i Etosha Nationalpark

Dag 11 - Windhoek

Windhoek, Namibias hovedstad, er en moderne by, hvor du kan besøge kirker, slotte, markedspladser og områder med tyskinspireret arkitektur. Du bliver med stor sandsynlighed positivt overrasket over denne by, men så snart I har været forbi markedet, har du brugt alt for mange penge på ting, der bare fylder i tasken.

Besøg markedspladserne i Windhoek i Namibia

Dag 12 - Kalahariørkenen

Ah, endnu en ørken - og denne gang i Botswana! Come on, hvem kan overhovedet lide at befinde sig midt i ingenting og lære mærkelige overlevelsestricks fra de indfødte San Bushmen? Vidste du, at i tilfælde af en nødssituation, så kan du drikke dit eget tis for at overleve?

Mød ægte lokale bushmen i Kalahari-ørkenen

Dag 13 - Maun

Forbered dig på 2 dages eventyr til det smukke Okavango Delta, hvor I undervejs overnatter i Maun. Her skal du bruge tiden i jeres truck, der naturligvis har aircon, og se på smuk natur mens du hygger med dine venner. 

Nyd rejsen i denne overland truck i Afrika

Dag 14 - Okavango Delta

Okavango Delta er et gigantisk sumpområde i Botswana, der byder på et helt unikt dyreliv. Hop ombord på den traditionelle Mokor-ekskursion (se billedet nedenfor), og nyd en naturoplevelse, du næppe får lignende igen lige med det samme. I skal bo i telt igen midt i Botswanas fantastiske natur, gider du overhovedet det?

Mokor-ekskursion i Okavango Delta

Dag 15 - Nata

Arg, endnu mere dyreliv, og endnu mere naturoplevelser. Du er sandsynligvis allerede ved at være lidt træt af at se elefanter, flodheste og næsehorn drikke vand fra vandhullerne - sådan ca. 25 meter fra hvor du befinder dig. 

Oplev de vilde dyr omkring dig i Okavango Deltaet

Dag 16 - Kasane

Turen går til Chobe Nationalpark, der er kendt for at huse omkring 50.000 elefanter. Men dem har du jo allerede set tidligere på turen, og at nyde solnedgangen over savannen sammen med dine venner, er sikkert heller ikke noget at råbe hurra for.  

Solnedgang i Chobe nationalpark

Dag 17 - Victoria Falls

Det majestætiske Victoria Falls venter dig, efter du har krydset grænsen til Zimbabwe. Hvis du er bange for højder, så kan du bare droppe den valgfrie helikoptertur. Det larmer alligevel også.

Få en fantastisk udsigt over Victoria Falls

Dag 18 - Victoria Falls

Tillykke! Du klarede det. Du holdt dine nye venner ud i 18 hele dage, mens i krydsede 4 forskellige lande og fik utallige fantastiske oplevelser. Det er en svær dag. Du skal både sige farvel til dine nye venner og samtidig beslutte dig for, hvor du vil rejse hen bagefter!

Tag på eventyr med dine nye venner

Er du alligevel blevet interesseret i turen? Tjek den ud og book den nedenfor.

 

Vil du høre mere om eventyret?
Send os en mail
Kontakt