Og vinderen af en tur til Caribien med KILROY & KLM er...

Og vinderen af en tur til Caribien med KILROY & KLM er...

Wow! Vi er overvældede af de mange fantastiske indslag i vores Instagram-konkurrence, vi kørte i sidste måned i samarbejde med KLM. Vi endte med mere end 4.500 bidrag med hashtagget #hereismyparadise, og det ene billede var bare smukkere end det andet.

Med mere end 4.500 bidrag, har det været lidt af en hovedpine at udvælge et vinderbillede, og vi er meget overvældede over både antal men i særdeleshed kvaliteten af bidragene. Vi skulle finde én vinder dog. En vinder, der kan se frem til at nyde Aruba, Curacao og Sint Maarten i Caribien sammen med en ven. 

Og vinderen blev..... *trommehvirvel*......

@joltsudu med dette fantastiske billede fra Sri Lanka!

Vinderen af vores Instagramkonkurrence i juli med KLM
Paradis er subjektivt, og for joltsuda er det en 10-timers togtur gennem Sri Lankas smukke og frodige grønne landskab sammen med hendes yndlingsrejsemakker! Billedet har bevægelse, personlighed og afspejler KILROY-måden at udforske det ukendte på - vi er vilde med det!

Kæmpe stort tillykke til joltsudu med præmien, og vi håber I får den fedeste tur til Caribien ever! Vi er ikke misundelige på nogen måde.

Vi vil gerne takke alle der deltog i konkurrence, vi er taknemmelige for dedikationen og alle de inspirerende billeder! 

Hvis du er nysgerrig kan du se alle billederne fra konkurrence ved at følge dette link: https://www.instagram.com/explore/tags/hereismyparadise/

Hvad var præmien igen?

Hvad var præmien igen?
Drømmer du også om at tage på det samme caribiske eventyr som vores heldige vinder? Du kan læse mere om ruten her, og booke dig eget eventyr!
Læs mere om turen her!

 

Det var dét! Hold øje med næste gang, vi kører en fed konkurrence!

Konkurrencepartner: 

Kl Logo 

Kontakt