Oplev verden med KLM & KILROY til superpriser

Oplev verden med KLM & KILROY til superpriser

I samarbejde med KLM & Air France har vi netop frigivet en række fede deals på flybilletter til hele verden inkl. Bogota, Havana, San José & Los Angeles. Derudover finder du masser andre lækre destinationer til spotpriser med KLM & Air France. Du skal blot søge og booke her! KLM afgår fra både Kastrup, Billund og Aalborg.

Salgsperiode: 10. august - 28. august 2017
Rejseperiode:

Hvis du gerne vil til Sydamerika eller Caribien, kan du rejse i følgende perioder:

  • 22aug-15dec 2017
  • 01jan-22mar 2018 
  • 03apr-23jun 2018

Hvis turen går til USA, kan du rejse i følgende perioder:

  • 24aug-13dec 2017,
  • 25dec-26dec 2017
  • 08jan-15apr 2018. 

Kampagnen er en online kampagne, og gælder derfor kun ved online booking - det er altså ikke muligt at opnå disse priser i salgsperioden ved at kontakte en rejsekonsulent.

  • Der er et begrænset antal billetter til rådighed til nedenstående priser, så det gælder om at være hurtig.
  • Alle flyrejserne er t/r.
  • Nedenstående priser gælder kun ved online bookinger.

Los Angeles

Fra DKK 3.065
Los Angeles
Flybillet til Los Angeles t/r
Flyv med Air France og KLM til Los Angeles. Oplev det glamourøse Hollywood, eller tag en slapper på Santa Monica beach. Du kan også leje en bil og udforske Californien på egen hånd.
Oplevelser i Los Angeles Søg efter fly

San José

Fra DKK 5.665
San José
Flybillet til San José t/r
Flyv med Air France og KLM til San José. Få de vildeste natur- og dyreoplevelser i det tropiske paradis, som det mellemamerikanske land er. Du kan også bruge tiden på at surfe på de mange lækre strande!
Oplevelser i San José Søg efter fly

Bogota, Colombia

Fra DKK 5.399
Bogota, Colombia
Flybillet til Bogota t/r
Flyv med Air France og KLM til Bogota i Colombia. Der venter dig et land fuld af vilde oplevelser. Du får alt fra eksotiske eventyr i Amazonas til de vildeste bountystrande.
Oplevelser i Colombia Søg efter fly

Havana, Cuba

Fra DKK 4.299
Havana, Cuba
Flybillet til Havana t/r
Flyv til Havana, hvor livet er helt uden stress og hvor du som rejsende hurtigt vil opdage, hvor nemt og behageligt det er, at tage dagen som den kommer. Læn dig tilbage og nyd, at tiden nærmest står stille i Cuba.
Oplevelser i Cuba Søg efter fly

 

Book with KILROY and fly with Air France and KLM 

Overnatning på din rejse

Vi hjælper dig med at finde de billigeste og de bedste hoteller og hostels uanset, hvor du gerne vil rejse hen. Kontakt en af vores rejsekonsulenter for at få hjælp til at booke din ankomstpakke eller overnatning. 

Ture, oplevelser og aktiviteter

Vi har et stort udvalg af adventureture, frivilligprojekter, sprogkurser, trekkingture, surfoplevelser, dykkeroplevelser og masser andre aktiviteteter. Hvis du ikke kan finde dét du leder efter, så kontakt en af vores rejsekonsulenter.

Hvis du skal rejse rundt i landet

I nogle lande er det nemt og billigt at købe et buspas, som du kan benytte dig af, når du rejser rundt i landet. I andre lande giver det måske mest mening at leje en bil eller en autocamper. Valget er dit, og vi sidder altid klar til at skræddersy din rejse ud fra dine drømme.  

Er du klar til at opleve verden?
Søg og book!

  

Kontakt