5 grunde til at du skal på denne surf camp på Bali

5 grunde til at du skal på denne surf camp på Bali

Er du klar på et get away til Balis fantastiske østkyst med bølger i verdensklasse for både den erfarne surfer og nybegynderen? Er du fan af god mad, og er du frisk på at gå på opdagelse på en af de mest eventyrlige og charmerende øer, verden har at byde på? 
så fald har vi her 5 grunde til, at denne surf camp egner sig perfekt til dig:

1. Placeringen

Surf Camp Gianyar ligger midt på Balis grønne og frodige kyst, omringet af et blændende strandlandskab, som er det perfekte sted for dig at slappe af. Campen ligger midt på stranden med utrolig fredelige omgivelser, og her kan du i sandhed parkere hverdagen for en stund og finde din indre ro med en velfortjent cocktail i hånden efter en dag på bølgerne.Glæd dig til at svæve på bølgerne

2. Surfingen

Balis østkyst er kendt for sin fantastiske kystlinie med bølger i aller højeste klasse. De mange forskellige strande ved hotellet og i nærområdet, giver dig rig mulighed for at gå i kamp mod bølgerne, uanset om du er erfaren surfer eller nybegynder.

3. Campen

Campen er sin egen lille oase med tropisk have og pool, og der er en masse hyggelige steder for dig at smide fødderne op, hænge ud med vennerne eller bare dykke ned i en spændende bog. Den blide brise og ikke mindst den fantastiske udsigt gør det i øvrigt umuligt for dig ikke at bemærke, hvor tæt stranden egentlig ligger. 

Campen er det perfekte sted at give slip og slappe af

4. Maden

Gør dig klar til at vågne op hver dag til en lækker morgenmad, som gør dig klar til en fed dag med surfing, sjov og afslapning. Herefter skal du egentlig bare læne dig tilbage og nyde at få serveret lækre varianter af balinesisk mad til aftensmad, som tilberedes af campens helt egne kokke.

Nyd den gode mad med dine venner efter en sjov dag på bølgerne

5. Bali, Bali & Bali

Bali byder i det hele taget på et næsten uretfærdigt stort udvalg af fede aktiviteter, som bare venter på, at du udforsker dem. Tag en spadsertur rundt i det fede landsbyer og oplev den autentiske kultur, tag på snorkling og jag det perfekte selfie med de farverige fisk, og gå på opdagelsestur på de mange unikke vandreture i selskab med aber, vandfald og ruiner.

Opholdet inkluderer:

  • 7 overnatninger
  • 7 x morgenmad
  • 5 x aftensmad
  • 7 dages leje af udstyr (våddragt + surfboard)
  • Undervisning (5 x 2 timer)
  • Transport fra lufthavnen (husk at notér flyankomst, når du laver en booking)
  • 2 x Yoga undervisning

 

Dit surfing eventyr på Bali starter her
Kontakt os

 

Kontakt