Få en vandretaske og Lonely Planet når du booker din jordomrejse med andre unge

Få en vandretaske og Lonely Planet når du booker din jordomrejse med andre unge

Yes! Så er vi endelig tilbage med nye datoer på vores populære jordomrejser, hvor du rejser ud i verden sammen med andre unge danskere! Lige nu er der endda ekstra gode nyheder for alle early birds...

Nye afgange i 2018:

Februar afgang: 25/02 2018 - 20/05 2018

April afgang: 24/04 2018 - 19/07 2018

Book din rejse og få en backpack og Lonely Planet med i købet

Vi fejrer lige nu de nye afgange med et early bird tilbud, der giver dig en lækker vandrerygsæk* og en valgfri Lonely Planet bog med i købet, såfremt du booker og betaler din jordomrejse inden d. 15. oktober 2017.

Hvad er jordomrejser med andre unge danskere?

Jordomrejser med andre unge danskere er for dig, der drømmer om en længerevarende backpackertur, men ikke har nogen at rejse med eller godt kunne tænke dig at møde en masse nye mennesker. Jordomrejsen er sammensat af vores erfarne rejsekonsulenter og tager dig rundt på hele 3 kontinenter og i alt 7 lande. Se frem til de fedeste oplevelser i Thailand, Cambodia, Vietnam, Laos, Australien, Fiji og USA.

Vil du gerne høre mere om vores jorden rundt grupperejser?
Kontakt KILROY

 

*Du modtager et gavekort på 1500 kr. til Friluftsland, så du selv kan finde den helt rigtige rygsæk, der passer dig! Eller måske noget andet lækkert til rejsen, som du lige står og mangler?

Kontakt