Følg Lynn på hendes vilde road trip gennem den australske Outback

Følg Lynn på hendes vilde road trip gennem den australske Outback

Glem alt om de typiske steder i Australien som Fraser Island, Cairns & Great Barrier Reef for en stund, og følg Lynn på hendes eventyr gennem den fantastiske australske Outback. Hvis du tror, du ved alt om, hvad Australien har at tilbyde... Så tro om!

Måske går du selv og drømmer om et ægte australsk Outback-eventyr. De vanvittige nationalparker i nord, vinområderne i syd og de ikoniske klippeformationer i hjertet af Australien. Ja, så kan du godt glæde dig til at følge med på Instagram. Fra den 18. september tager Lynn dig med hele vejen fra Adelaide i syd til Darwin i nord. Her krydser hun staterne South Australia og Northern Territory, der begge byder på nogle af de vildeste landskaber og nationalparker, som du ikke vidste eksisterede.  

Hvem er Lynn? 

Campaing09 Follow Lynn Picture For Article 1280X720px

Lynn er 21 år og bor i Veldhoven i Holland. Hun elsker at skrive, opleve nye steder og så er hun en ægte foodie! Hun har netop færdiggjort sin uddannelse, og er derfor klar til at tage på sit første backpackereventyr nogensinde. Det er hendes første rejse til Australien, og hun kommer til at rejse sammen med en veninde fra Amsterdam. Eftersom det er hendes første rigtige store rejse, kommer du til at få et indblik i de udfordringer og eventyr, der venter på sådan et road trip tværs gennem Australien. Hvis du vil vide mere om Lynn, kan du tjekke hendes egen Instagram-konto her

Følg KILROY Danmark på Instagram, så du ikke går glip af hendes eventyr Down Under - måske du selv kan få lidt inspiration til din rejse til Australien! 

Road trip ruten: 'The Explorers Way'

Start: Adelaide
Slut: Darwin
Varighed: Ca. 20 dage
Road trip the explorers way australia

Drømmer du om et road trip som dette?
Skriv til os!
På jagt efter en campervan til dit eventyr?
Tjek dem alle ud her!
Kontakt