Uforglemmelige eventyr i den australske Outback

Uforglemmelige eventyr i den australske Outback

Drømmer du om at opleve det autentiske og upolerede Australien? Så kan vi virkelig godt forstå dig! Der er få ting, der kan måle sig med følelsen af bare at trække stikket fra hverdagen totalt, og bare genoplade batterierne i de smukkeste naturomgivelser. Lad os hjælpe dig lidt på vej!

Lige nu får du en glimrende mulighed for at opleve de smukkeste solnedgange, de ikoniske landskaber og få den autentiske Ozzie-følelse helt ind under huden. Hvis du booker en tur hos en af vores rejsekonsulenter inden den 30. september 2017, får du 20% rabat på en lang række oplevelser i Australien. Heriblandt disse i Northern Territory og South Australia.

Du kan læse mere om turene ved at klikke på hvert link, eller du kan tage en snak med en af vores rejsekonsulenter, som kan hjælpe dig med at arrangere turene, så det passer ind med din større rejse rundt i Australien. Ovenstående ture er (gode!) eksempler, men du kan også opnå rabatten på flere andre ture rundt om i Australien. Snak med en af vores rejsekonsulenter, hvis du vil vide mere. 

Salgsperiode

11. September 2017 - 30. September 2017 (begge dage er inkluderet)

Rejsedage:

Nu - 31. Marts 2018

Hvordan booker jer?

Du kan kun booke turene med rabatten ved at tage fat i en af vores rejsekonsulenter. 

Klar på et billigt eventyr?
Send os en mail
Kontakt