14 grunde til du IKKE skal rejse til Thailand

14 grunde til du IKKE skal rejse til Thailand

Thailand er én af de mest populære destinationer for backpackere fra hele verden. Det er et fantastisk land, der har utrolig meget at byde på, så hvorfor i alverden skulle vi fortælle dig, at du IKKE skal besøge landet? Tjek disse 14 grunde og se, om der overhovedet er nogen mening med galskaben.

1. Aaaalt for mange strande

beautiful beach in thailand
Thailand har nogle af de smukkeste strande i verden. Og med så mange fantastiske steder at slappe af, hvor skal du så overhovedet begynde? Det kan være svært at gennemskue, hvilke der er de bedste. Så bliv hjemme, og voilá, problem solved!

2. Der er også aaaalt for mange øer...

Koh Tao is one of Thailands most beautiful islands
Thailand har hundredevis af øer, både i den thailandske golf og i Andamanerhavet. Eksotiske paradisøer som Koh Tao, Koh Phangan, Koh Samui & Koh Lanta, bare for at nævne et par stykker. Der er simpelthen for mange at vælge imellem.

3. Det er så billigt, at der må være en faldgrube

Everything seems affordable in Thailand. Go nuts at shopping!
Når noget er for godt til at være sandt, så er det som regel også.. eller hvad? Thailand er så billigt, at der må stikke noget under. Overnatning, maden, drinks, aktiviteterne og alt hvad du køber. Hvordan kan alt sammen være så billigt?

4. Det perfekte klima

Thailand enjoys fantastic tropical climate
Er du ikke fan af varmen og solen? Så bliver du nok ikke glad for at høre, at temperaturen sjældent falder til under 20 grader i Thailand, og det er endda meget koldt, hvis du spørger en lokal!

5. The Land of Smiles

Thailand is the land of smiles
Thailand bliver ikke kaldt "Land of Smiles" for ingenting. Folk i Thailand er utrolig venlige. Ja, faktisk er de så søde, gæstfri og smilende, at det kan blive for meget for os, lidt mere gnavne, danskere...

 

6. Du mister nok flere af dine venner

You win some, you lose some...
Én ting er i hvert fald sikkert! Du kommer til at irritere dine venner med alle dine fantastiske billeder på Instagram og snaps på Snapchat... Vil du virkelig udsætte dem for det?

7. Same, same, but different

Same, same, but different
Hvad betyder det overhovedet?! Er der nogen, der ved det?

8. Den farefulde færd op og ned fra en longtail boat

Ever tried to get into and out of one of these?
Har du nogensinde prøvet at klatre ind og ud af en longtail boat? Det er meget sværere end det ser ud. Så kan du betragte dig selv som advaret!

 

9. Der er ingenting at lave...

Thailand offers some fantastic diving opportunities
"Thailand er kedeligt, og der er intet at lave!" Klart... Ud over dykning eller snorkeling, eller shopping, eller trekking, eller frivilligt arbejde, eller sejlture, eller fitness camps eller whatever... Der er INTET  at lave!

10. En spand bliver aldrig bare en spand igen...

Ever had a bucket in Thailand?
Er du klar til endnu en spand?

11. Hundegalskaben kommer tættere på end du tror!

Immensely cute dogs in Thailand
Hvorfor burde du blive vaccineret imod hundegalskab, tænker du nok? Det er helt sikkert ikke noget, du får brug for. Men så... Pludselig kommer den snigende... Trangen til at kæle med alle gadehundene du møder på din vej. ALLE!

12. Full moon party

Full moon parties at Koh Phangan
Ja, det lyder som den vildeste fest, ever. Og det er det også. Bare husk på, at der en sandsynlighed for, at du bliver trampet i hovedet af en elefant dagen efter. Eller. Det føles i hvert fald nok sådan!

13. Den lækre og velduftende thaimad

Tasty, delicious and amazing Thai food
Billigt, lækkert og fantastisk mad. Hele dagen lang. Du bliver sikkert afhængig, inden du kommer hjem. Og det aldrig godt at blive afhængig. Heller ikke af thaimad.

14. Du vil for altid drømme om at komme tilbage

You'll always want to come back to Thailand
Thailand er den type destination, du altid får lyst til at komme tilbage til. Du kommer aldrig til at glemme dine mange oplevelser, og den eneste kur mod dette, er at booke endnu en tur. Det bliver et dyrt bekendtskab for dig.

Lokker Thailand alligevel?
Skriv til os

 

Kontakt