5 grunde til at Cambodja bør være på din rundrejse i Asien

5 grunde til at Cambodja bør være på din rundrejse i Asien

Når du rejser rundt i Sydøstasien, har du mange muligheder. Rigtig mange. Kulturen er mangfoldig, og ikke to steder er ens. Uanset hvad du gør, så må du love os, at du ikke dropper Cambodja på din rundrejse i Asien.

Du kender det jo nok. Du har sat et specifikt tidsrum af til at rejse rundt, og nu skal du beslutte dig for, hvilke steder du gerne vil se. Turen går til Sydøstasien, og mulighederne er mange. Her får du 5 grunde til, at Cambodja, bør være én af de muligheder du vælger.

1. Angkor Wat - Verdens største religiøse monument
besøg angkor wat i cambodja

Når du hører andre rejsende tale om Cambodja vil samtaleemnet naturligt falde på Angkor Wat før eller siden, og det er ikke uden grund. Angkor Wat er verdens største religiøse monument. Besøg stedet tidligt om morgenen, og få solopgangen bag hovedtemplet med i dine oplevelser. Vi kan i øvrigt anbefale, at du tager en tur i en luftballon, og ser området fra oven.

2. Strandene & øerne
der er masser af lækre strande i cambodja

Tager du sydpå i Cambodja, kan du finde masser af lækre bountystrande. Især området omkring Sihanoukville byder på masser af strande, der er et besøg værd. Derudover har Cambodja en lang række fantastiske øer, der endnu ikke er overrendt af turister. Tag f.eks. et smut forbi Koh Thmei, Koh Tonsáy, Koh Ta Kiev og den mere kendte Koh Rong.  

3. Den evigt smilende befolkning
backpacking til cambodja

Thailand er kendt som "Land of the Smiles", men det kunne lige så nemt have været Cambodja, der havde fået det tilnavn. Selv om landet, historisk set, ikke har haft ret meget at smile over, så vil du møde tæt på ingen mennesker, der ikke sender et smil i din retning. Det er svært ikke at blive påvirket, og vi vil vove den påstand, at man bliver et gladere menneske af at have besøgt Cambodja.

4. Prisniveauet
prisniveauet i cambodja er lavt

Alt er billigt. Og når vi mener alt, så mener vi ALT. I Cambodja kan du komme meget langt på et stramt budget. Det er virkelig et land, hvor du får utrolig meget værdi for pengene, uanset om der er tale om overnatning, mad, oplevelser eller lokal transport. 

5. Cambodjas historie

Hvis du er interesseret i at komme ind under huden på det land, du rejser rundt i, så er Cambodja et oplagt sted at inkludere i sin rundrejse. Du vil opleve, at landets historie i mange tilfælde er både mørk og dyster - men samtidig spændende!Cambodjas historie er mørk men spændendeDu vil på den ene eller anden måde helt sikkert komme til at opleve fortiden, når du rejser rundt i landet, og Cambodja er nok et af de lande i Sydøstasien, der været mest igennem på kortest tid. 

Har du fået lyst til at lægge vejen et smut forbi Cambodja, når du alligevel skal rejse rundt i Asien, så send os en mail - så hjælper vi dig med planlægningen af din rundrejse. Vi lover dig, at du får det fedeste eventyr!

Klar til Cambodja?
Yes - jeg sender en mail!
Kontakt