{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


5 grunde til at besøge Cambodja

5 grunde til at besøge Cambodja

Er Cambodja på din bucketliste?

Når du rejser rundt i Sydøstasien, har du mange muligheder. Rigtig mange. Kulturen er mangfoldig, og ikke to steder er ens. Uanset hvad du gør, så må du love os, at du ikke dropper Cambodja på din rundrejse i Asien.

Du kender det jo nok. Du har sat et specifikt tidsrum af til at rejse rundt, og nu skal du beslutte dig for, hvilke steder du gerne vil se. Turen går til Sydøstasien, og mulighederne er mange. Her får du 5 grunde til, at Cambodja bør være én af de muligheder, du vælger.

1. Angkor Wat - Verdens største religiøse monument

Angkor Wat i Cambodja | KILROY

Når du hører andre rejsende tale om Cambodja vil samtaleemnet naturligt falde på Angkor Wat før eller siden, og det er ikke uden grund. Angkor Wat er verdens største religiøse monument. Besøg stedet tidligt om morgenen, og få solopgangen bag hovedtemplet med i dine oplevelser. Vi kan i øvrigt anbefale, at du tager en tur i en luftballon, og ser området fra oven.

2. Strandene & øerne

Strand i Cambodja | KILROY

Tager du sydpå i Cambodja, kan du finde masser af lækre bountystrande. Især området omkring Sihanoukville byder på masser af strande, der er et besøg værd. Derudover har Cambodja en lang række fantastiske øer, der endnu ikke er overrendt af turister. Tag f.eks. et smut forbi Koh Thmei, Koh Tonsáy, Koh Ta Kiev og den mere kendte Koh Rong. 

3. Den evigt smilende befolkning

5 grunde til at besøge Cambodja

Thailand er kendt som "Land of the Smiles", men det kunne lige så nemt have været Cambodja, der havde fået det tilnavn. Selv om landet, historisk set, ikke har haft ret meget at smile over, så vil du møde tæt på ingen mennesker, der ikke sender et smil i din retning. Det er svært ikke at blive påvirket, og vi vil vove den påstand, at man bliver et gladere menneske af at have besøgt Cambodja

4. Prisniveauet

5 grunde til at besøge Cambodja | KILROY

Alt er billigt. Og når vi mener alt, så mener vi ALT. I Cambodja kan du komme meget langt på et stramt budget. Det er virkelig et land, hvor du får utrolig meget værdi for pengene, uanset om der er tale om overnatning, mad, oplevelser eller lokal transport. 

5. Cambodjas historie

5 grunde til at besøge Cambodja | KILROY

Hvis du er interesseret i at komme ind under huden på det land, du rejser rundt i, så er Cambodja et oplagt sted at inkludere i sin rundrejse. Du vil opleve, at landets historie i mange tilfælde er både mørk og dyster - men samtidig spændende!

Du vil på den ene eller anden måde helt sikkert komme til at opleve fortiden, når du rejser rundt i landet, og Cambodja er nok et af de lande i Sydøstasien, der været mest igennem på kortest tid. 

Har du fået lyst til at lægge vejen et smut forbi Cambodja, når du alligevel skal rejse rundt i Asien, så send os en mail - så hjælper vi dig med planlægningen af din rundrejse. Vi lover dig, at du får det fedeste eventyr!

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.