Fleksible flybilletter til Thailand med Qatar Airways

Fleksible flybilletter til Thailand med Qatar Airways

Så du vil gerne til Thailand, men er usikker på, hvordan du kommer dertil? Med vores populære studie- og ungdomsbilletter fra Qatar Airways har du fleksibiliteten til at ændre din billet, også efter afrejse - Så er der ingen grund til at forlade den søde australske backpacker, du lige har mødt på en hostelbar i Thailand.

Vi anbefaler altid, at du booker din billet i god tid, så du sikrer dig den bedste pris muligt. Og hey, hvis du starter dit Thai-eventyr med billige billetter, så har du flere penge at bruge på smukke trekkingture, dykkercertifikat eller de lokale Tiger-øl.

Qatar Airways kan tage dig til flere forskellige destinationer i Thailand, og det bedste af det hele er, at du kan flyve ud til én destination, og hjem fra en anden. smukke strande i thailandDestinationer (fly t/r): Bangkok, Phuket, Krabi og Chiang Mai

Via: Doha, Qatar
Gyldig for: ISIC-kortholdere og unge under 30
Hvordan booker du?: Tryk på 'skriv til os' i bunden, og vores rejsekonsulenter vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.
Fleksibilitet: Mod et mindre gebyr har du mulighed for at ændre din flybillet, hvis du har brug for det.  

Chiang Mai

Fra DKK 6.095
Chiang Mai
Vil du gerne til Chiang Mai?
Qatar og KILROY tager dig fra Danmark til Chiang Mai via Doha i Qatar. Denne rute er tilgængelig fra den 07. december til og med 18. maj.
5 fede aktiviteter i Thailand Skriv til os!

 

Bangkok

Fra DKK 4.905
Bangkok
Vil du gerne til Bangkok?
Tag med Qatar & KILROY til pulserende Bangkok via Doha i Qatar. Du kan få studie- og ungdomsbilletter fra 4.905 kr. t/r.
5 fede aktiviteter i Thailand Skriv til os!

 

Phuket

Fra DKK 5.699
Phuket
Drømmer du om Phuket?
Drømmer du om de hvide sandstrande i den sydvestlige del af Thailand? Så tag med Qatar og KILROY til Phuket. Husk at dine studie- og ungdomsbilletter er fleksible!
5 fede aktiviteter i Thailand Skriv til os!

 

Krabi

Fra DKK 5.665
Krabi
Er du klar til Krabi?
Tag med Qatar Airways og KILROY til Krabi. Et perfekt udgangspunkt, hvis du vil besøge nogle af de mange smukke og eksotiske øer, som Sydvestthailand byder på!
5 fede aktiviteter i Thailand Skriv til os!

 

  • Alle flyrejser er t/r (på økonomiklasse)
  • Ovenstående er fra-priser og inkluderer alle bookinggebyrer og ISIC-kort.
  • Ruten til Chiang Mai er sæsonbetonet, og opererer mellem 07DEC-18MAJ.

KILROY og Qatar Airways studie- og ungdomsbilletter:

  • Med et gyldigt ISIC-kort kan du købe disse studie- og ungdomsbilletter hos KILROY eller hvis du er under 30 år.
  • Du kan ændre alle studie- og ungdomsbilletter både før og efter aftejse. Du skal blot bruge vores online billetændringsformular.
  • Priserne er ikke højere på grund af fleksibiliteten. Faktisk er prisen for studie- og ungdomsbilletter ofte lavere en normale billetter.

Hvordan booker jeg billetten?

Hvis du gerne vil sikre dig en billet til Thailand, anbefaler vi, at du tager fat i vores rejsekonsulenter, der kan hjælpe dig med både at finde de bedste priser samt hjælpe dig med planlægningen af in rejse. De kan også hjælpe med at tilføje flere stops, hvis du gerne vil have en lidt mere omfattende rejse.

Er du klar til at booke?
Skriv til os!

 

Qatar logo

Kontakt