Følg Kristian Aagaard og KILROY rundt i Thailand!

Følg Kristian Aagaard og KILROY rundt i Thailand!

Vil du følge Kristian Aagaard, kendt på YouTube som Stupidaagaards, på en fantastisk rejse gennem Thailand med KILROY? Fra den 16. oktober rejser han sammen med vloggere fra flere andre lande gennem Land of the Smiles, og du kan følge ham og hele rejsen helt tæt på!oplev thailand med kilroy

Hvad skal der ske?

Kristian Aagaard og resten af gruppen starter turen i Bangkok, hvor en masse cool aktiviteter venter forude. Herfra skal gruppen med nattog til Chiang Mai, hvor den står på Hilltribe trek med besøg i lokale landsbyer og treks gennem smukke rismarker. En glimrende mulighed for at få et indblik i det autentiske og uberørte Thailand! 

Efter et par fede dage i det frodige nord, flyver Kristian Aagaard og resten af flokken til Koh Samui i den sydøstlige del af Thailand. Her venter der dem hvide sandstrande, turkis vand og en utrolig afslappet atmosfære. Det er noget af dét, som Thailand også byder på!

Du kan følge med Kristian rundt i Thailand her:

Lyder det cool? Det her var bare en lille smagsprøve på det eventyr, som vi sender Kristian af sted på. Det vil du ikke gå glip af!

Vil du også opleve Thailand?
Skriv til os

 

Kontakt