Oplev Thailand på 15 fantastiske dage!

Oplev Thailand på 15 fantastiske dage!

Så du vil gerne opleve Thailand, men kan ikke vælge mellem de frodige jungler nordpå og de smukke strande sydpå? Hvorfor ikke snuppe hele pakken? 15 fantastiske dages rundrejse i the Land of Smiles. Lyder det godt? Så læs videre!

Denne tur tager dig fra den pulserende hovedstad, Bangkok og op nordpå til Chiang Mai, hvor der venter dig nogle fantastiske trekkingoplevelser i de smukkeste omgivelser. Slut rundrejsen af med det søde strandliv og Full Moon Party på Koh Pha Ngan, inden dit eventyr enten slutter for denne gang eller fortsætter andetsteds i Asien. Det er helt op til dig, men uanset hvad du vælger, skal vi nok hjælpe dig med planlægningen!

Fantastiske Thailand - uge 1: Bangkok og det grønne nord!

trekking i nordthailandDen første uges eventyr starter i Bangkok, og tager dig efterfølgende op nord til Chiang Mai, hvor du får mulighed for at vise dine madlavningskompetencer, når I får undervisning i at mestre thaikøkkenets lækkerier. Du kommer desuden forbi flere af Nordthailands smukke templer og travle markedspladse, inden ét af turens højdepunkter venter. I de frodige omgivelser af Chiang Mai, vil du få mulighed for at opleve det autentiske Thailand, når I besøger nogle af de små lokale landsbyer gemt væk i junglen på det fantastiske Hilltribe trek. 

Fantastiske Thailand - uge 2: Koh Pha Ngan & Khao Sok

besøg de smukke øer i thailandEr du klar til anden halvdel af denne episke rundrejse? Du ankommer til Bangkok for en kort bemærkning, inden turen får sydpå. Nu er det tid til strandene og den legendariske Full Moon Party, og du kan godt glæde dig! Før du gør dig helt strandklar, skal du lige have den sidste junglefeel med, når turen går til regnskoven i tropiske Khao Sok National Park. 

Fra Khao Sok rejser du til Koh Pha Ngan, hvor du hurtigt vender dig til strandene, de kølige øl og det lækre krystalklare vand. Koh Pha Ngan byder på glimrende snorklingmuligheder og en af de mest berømte fester i verden: Full Moon Party! 

Turen ender på Koh Pha Ngan, hvor du kan vælge enten at rejse tilbage til Bangkok, eller fortsætte turen rundt i Thailand og de omkringliggende lande i Sydøstasien. Hvis du ikke ved, hvor du skal tage hen bagefter, så send en mail til vores rejsekonsulenter, så hjælper de dig med planlægningen!

Hvad er inkluderet i denne tur?

  • 14 dages overnatning
  • 7 x morgenmad
  • 5 x frokost
  • 2 x aftensmad
  • Al transport undervejs på turen
  • Mange fede aktiviteter
  • Og meget, meget mere!
Klar til det vildeste eventyr?
Skriv til os

 

Kontakt