Surf 4 Change – Unikt frivilligt projekt med børn i Sydafrika

Surf 4 Change – Unikt frivilligt projekt med børn i Sydafrika

Dette er nok et af de fedeste frivillige projekter, vi har til dig, som ønsker at arbejde med børn. Som frivillig på Surf 4 Change vil du, sammen med andre frivillige, deltage på surfkursus og rejse rundt i Sydafrika sammen med dårligt stillede børn fra Cape Towns townships.

Surf 4 Change projektet

Surf4Change projektet gør det muligt for dårligt stillede børn at forlade sit township for nogle dage og tage afsted på en road trip i sit eget land. Din rolle som frivillig er at være en «buddy» for et af disse børn Det vil sige, at du som deltager på projektet sponsorerer et heldig barn, som får muligheden for en fantastisk rejse - og du kommer selvfølgelig selv med på rejsen! Sammen med andre «buddies» og børn tager I på en 10 dages lang road trip langs Garden Route i Sydafrika, hvor mange spændende oplevelser og fantastiske surfture venter dig og resten af gruppen.

 

Hvad er inkluderet i prisen?

  • Transport fra lufthavnen ved ankomst
  • 3 måltider dagligt
  • Overnatning på 3-5 stjerners backpackerhostel
  • Transport under hele rejsen
  • Surfudstyr (surfbræt og våddragt)
  • Surfundervisning
  • Frivilligt arbejde med dyr
  • Sponsorship af et barn som deltager på turen

Hvornår rejser vi?

Hvis du har lyst til at være buddy til et af disse børn, lære at surfe og rejse langs Garden Route kan du kontakte en af vores rejsekonsulenter. Men gør det snart! Tilmeldingsfristen slutter i oktober. Opholdet er fra 11. – 20 december 2017. 

 

Vil du sponsorere et barn og deltage på Surf 4 Change?
Kontakt os
Relaterede indlæg
Kontakt