{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


5 oplevelser i Sydamerika du skal skrive på din bucketlist nu!

5 oplevelser i Sydamerika du skal skrive på din bucketlist nu!
Nanna Ibsen Rahr

Planlægger du at rejse til Sydamerika?

Så får du her 5 af de vildeste oplevelser, som du virkelig bør tage med i din rundrejse i Sydamerika. Du kender sikkert de fleste af stederne, men du kender med garanti ikke disse ture, der vil gøre din oplevelse endnu federe end en klassisk omgang sightseeing. 

1. Trekking til The Lost City i Colombia

5 oplevelser i Sydamerika du skal skrive på din bucketlist nu!

Forestil dig følgende: Sammen med din gruppe af andre eventyrlystne unge trekker du gennem den tætte og smukke jungle, hvor I bl.a. får mulighed for at bade i de afsides floder i Sierra Nevada-bjergenes dale ligesom I møder ural Kogi-landsbyer på vejen til The Lost City.

I starter jeres trek langs Buritaca-floden, og efter 8 dages fantastisk jungletrek finder I vej til The Lost City, hvor der venter jer den vildeste udsigt, smukke naturskabte swimmingpools og en nat i en hængekøje under stjernerne. Dagen I når frem har I til fri afbenyttelse, og kan udforske det smukke område eller lære om det historiske sted af guiderne. 

Vi anbefaler: 7 dages Lost City Trekking i Colombia - fra: 4.029 DKK
Start turen i: Santa Marta

2. Iguazu Falls - Verdens vildeste vandfald

5 oplevelser i Sydamerika du skal skrive på din bucketlist nu!

På grænsen mellem Brasilien og Argentina finder du et af verdens største vandfald, Iguazu. Denne tur tager dig til både den brasilianske og argentinske side af vandfaldet, og du kan godt forberede dig på at få en oplevelse, som ovenstående billede næppe kan beskrive. Hvis turen ikke er nok i sig selv, så kan du købe dig til en helikoptertur over vandfaldet, og få det spektakulære syn i fugleperspektiv. 

Vi anbefaler: Iguazu Falls Independent, fra 3.592 kr.
Start turen i: Iguazu

3. Oplev den gigantiske saltørken, Salar de Uyuni, i Bolivia

5 oplevelser i Sydamerika du skal skrive på din bucketlist nu!

Denne 11-dages rundrejse i Bolivia tager dig ikke blot forbi Salar de Uyuni, men vil være en øjenåbner for mange, mange andre fede oplevelser i Bolivia. På denne tur vil du opleve den vildeste natur, fantastiske byer, fyldt med koloni-historie, og en lokal kultur, der adskiller sig meget fra vores herhjemme. Bolivia har rigtig mange ting at byde på, og er virkelig undervurderet!

Vi anbefaler: 11-dages Boliva Discovery Tour - fra 7.312 kr.
Start turen i: La Paz

4. Camping på Galapagos-øerne

5 oplevelser i Sydamerika du skal skrive på din bucketlist nu!

For mange rejsende er en tur til Galapagos-øerne den ultimative oplevelse. Ø-gruppen er beliggende mere end 1000 km fra Ecuadors kyst, og er hjemsted for et mangfoldigt dyre- og planteliv. Her finder du dyrearter, som ikke findes noget andet sted i verden. Hvordan er den bedste måde at opleve Galapagos, spørger du nok? Camping! Uden tvivl. Camping i de fantastiske naturomgivelser på Galapagos giver dig muligheden for at bo side om side med naturen, hvor du kan se solnedgange fra dit telt og vågne op til lyden af øens fugle. Om dagen er der masser af muligheder for at være aktiv, og du kan både snorkle, dykke eller trekke.  

At bo på en ø, hvor du hænger ud med alverdens eksotiske dyr langt, langt væk fra virkeligheden, lyder ret surrealistisk, ik? Well, vi kan hjælpe dig af sted!

Vi anbefaler: Galápagos Express - fra 8.240 kr.
Start turen i: Puerto Ayora, Santa Cruz Island

5. Torres del Paine National Park i Chile

5 oplevelser i Sydamerika du skal skrive på din bucketlist nu!

Det naturskønne område Patagonien er endnu en must do-ting til din rundrejse i Sydamerika. Området dækker både Chile og Argentina, men især Torres del Plaine National Park i Chile er vanvittig smuk. Et trek du bare må prøve er The W Trek, der tager dig forbi Grey Glacier, French Valley og de kendte Three Towers - en klippeformation i bjergene. 

Vi anbefaler: The W trek, fra 8992 kr.
Start turen i: Puerto Natales

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.