Er et ø-hop i Galapagos overhovedet værd at prøve?

Er et ø-hop i Galapagos overhovedet værd at prøve?

Øh, skider bjørnen i skoven? Hvis Galapagos ikke allerede er på din bucket list, så kommer den det efter du har læst om dette fantastiske ø-hop, tro os! Galapagosøerne bliver anset som en af verdens bedste destinationer at opleve dyreliv, men det er blot én god grund. Så er der snorklingmulighederne, de hvide sandstrande, de smukke trek, lokalbefolkningen... Og meget mere!

Galapagosøerne er en lille ø-gruppe bestående af vulkanøer i Stillehavet ca. 1000 km fra Ecuadors fastland. Den bedste måde at opleve øerne er ved at tage på et ø-hop - camping style! Vi anbefaler, at du hopper med på denne tur, der starter i Quito, flyver dig direkte til øerne, og tager dig på ø-hop fra Santa Cruz til Floreana og Isabela Island, før turen går tilbage til Santa Cruz igen. 

galapagos har et af de mest mangfoldige dyreliv

Santa Cruz Island

Din rundrejse blandt de smukke Galapagosøer starter på Santa Cruz Island, hvor du bl.a. kommer til at se Charles Darwin Research Station. Her bliver du introduceret for områdets dyreliv og historie. Derudover kan du opleve kæmpe havskildpadder eller tage på et trek til øens lavatuneller. 

Fra Santa Cruz bliver i sejlet til Floreana Island i en speedbåd.

Floreana Island  

Floreana Island er enhver naturelskers paradis. Her kommer du både til at besøge de lokale landsbysamfund, hvor du vil blive præsenteret for nogle af de lokale delikatesser. Derudover får du mulighed for at besøge den sorte sandstrand, der går til Loberia, hvor der er fantastiske snorklingmuligheder. Om eftermiddagen går turen til de sjældent besøgte highlands på Floreana, hvor dyrelivet er helt spektakulært.

besøg de forskellige øer i Galapagos med KILROY

Isabela Island

På dag 5 ankommer du til Isabela Island, hvor du vil have et par dage med både spektakulære adventure- og dyrelivsoplevelser. For det første skal I på et hike op af den aktive Sierra Negra-vulkan, hvor I kommer til at opleve øgruppens største vulkankrater. 

Dernæst kan du vælge at tage med på en bådtur til Islote Tintoreras, hvor både revhajer, rokker, pingviner, kæmpeskildpadder og leguaner venter. Husk at have helt styr på dit kamera, inden du ankommer. Det er en oplevelse, du gerne vil forevige!

dyrelivet på galapagosøerne er helt vildt

Dit ø-hop slutter tilbage på Santa Cruz Island, hvor du kan tage surftimer, sejle kajak eller svømme rundt i det turkisblå vand. På dag 9 returnerer I til Quito. 

Er du interesseret i turen? Tjek den ud her:

Vil du høre mere om Galapagos?
Skriv til os
Kontakt