Det ultimative eventyr: Lares Trekket til Machu Picchu

Det ultimative eventyr: Lares Trekket til Machu Picchu

Leder du efter dit næste store eventyr? Noget der er lidt anderledes end det sædvanlige? Noget der tager dine rejseoplevelser til nye højder - bogstavligt talt? Så har vi svaret til dig her! Find din backpackertaske, book dine flybilletter og glem ikke at pakke både dine bedste trekkingstøvler og dit kamera - du får brug for begge ting på dette vanvittige trek til Machu Picchu!

Peru er hjemsted for det mystiske og majestætiske Machu Picchu, resterne af en ældgammel Inka-ruin beliggende i tinderne af Andes-bjergene. Hvis du er på jagt efter en vild oplevelse, så er dette Lares Trek en perfekt kombination af lokal kultur, smuk natur og fysisk aktivitet.

Lares Trekket er langt mindre turistet end det klassiske Inca-trail, og er lidt af en "off the beaten track"-oplevelse. Lares Trekket giver dig desuden mere interaktion med de lokale du møder undervejs på ruten end andre ruter - kombinér det med den mest vanvittige natur, og så har du virkelig en vinderrute!trekking til machu picchu
Turen starter i historiske Cuzco, hvor du ankommer tidligt, så du kan udforske byens historiske seværdigheder, og der er rigeligt til at holde dig beskæftigtet! Næste dag går turen fra Cuzco til Lares Town, hvor selve trekket til Machu Picchu, eller "The Lost City of the Incas", starter. 

Undervejs på det 3 dage lange trek, kommer du bl.a. forbi fantastiske udsigtsposter og slår lejr i den afsides landsby, Cuncani. Hvis du er på jagt efter noget andet end det sædvanlige, når du rejser, så får du det her.  

Turens højeste punkt er Huacawasi Pass (4.750m), hvor du får mulighed for at bruge en dag i Aguas Calientes, hvor du besøger de nærliggende varme kilder og bliver præsenteret for det lokale dyreliv i form af lamaer og alpakaer.  

nyd den vanvittige natur i Peru
På den sidste dag af trekket, skal du tidligt op for at se turens højdepunkt fra morgenstunden. Machu Picchu er virkelig noget for sig, og sammen med en lokal guide får du mulighed for at opleve de vilde ruiner mens du lærer om historien. Turen hjem fra Machu Micchu foregår på den legendariske togtur til Ollantaytambo, hvorfra dit lift tilbage til Cuzco venter.

Lyder det som en vanvittig oplevelse? Det er det også! Dette trek belønner dig med den vildeste natur og et besøg i én af de mest ikoniske ruin-byer i verden. Du kan godt begynde at glæde dig! 

Er du interesseret i turen, så kan du læse mere om den her:

 

Vil du vide mere om Lares Trekket?
Skriv til os!
Kontakt