Udforsk Peru og Galapagos med Tobias Hamann og KILROY

Udforsk Peru og Galapagos med Tobias Hamann og KILROY

Følg Tobias Hamann, kendt fra Bagedysten og tv-programmerne "Bag Verden med Tobias" og "Bag Danmark med Tobias", på en vild rejse til Peru og Galapagosøerne i Ecuador sammen med KILROY. Fra den 7. november rejser han afsted sammen med en gruppe Instagrammere fra 7 andre lande, og du kan være med på hele rejsen! Hvem ved, måske kan du blive inspireret til selv at besøge Sydamerika?

den vildeste rejse til sydamerika med tobias hamann

Hvad skal der ske?

Tobias og resten af gruppen starter deres rejse i Quito, hvor der venter dem flere fantastiske aktiviteter. Herfra skal de bl.a. opleve den berømte Cotopaxi Vulkan, inden de skal på et episk ø-hop på de naturskønne Galapagosøer. Her besøger de tre forskellige øer, der hver byder på et helt vildt dyreliv, lækre snorklingmuligheder og vulkanture. Læs mere om selve ø-hoppet i Galapagos her.

Når gruppen er fuldt udhvilet fra deres eventyr i Galapagos, er det tid til det næste eventyr: Peru! Her skal gruppen udfordres med Lares Trekket, der tager dem til det legendariske Machu Picchu - en ældgammel Inca-by beliggende højt oppe i Andes-bjergene. Du kan læse mere om Lares Trekket her. 

Følg Tobias Hamanns eventyr her:

Tobias' Instagramprofil

Lyder det cool? Det her var bare en lille smagsprøve på det eventyr, som vi sender Tobias af sted på. Du vil ikke gå glip af dette!

Drømmer du om en rejse som denne?
Skriv til os!
Kontakt