• apr03

  9 nye oplevelsesrejser i 2018

  Er du på udkig efter en rejse ud over det sædvanlige? I 2018 kan vi friste med flere splinternye oplevelsesrejser til fantastiske destinationer som Bali, Sri Lanka, Thailand, Ecuador, Hawaii, Oman og meget mere!

  Hvad med en rundrejse i Japan, hvor du rejser fra pulserende og travle Tokyo til Kyoto, som er kendt for sine klassiske buddhistiske templer og yndefulde haver? Eller måske et uforglemmeligt trek gennem Ecuadors højland? Du kan også tage på bådtur i Sri Lanka, hvor I laver eksotiske stop undervejs eller drikke drinks fra en spand til et af Thailands legendariske full moon parties. Mulighederne er uendelige!

  Alle de nye oplevelsesrejer er tilgængelige med afgange i 2018.

  Nye oplevelsesrejser i 2018 OBS! Vær opmærksom på at priserne nedenfor ikke inkluderer flybilletter.

 • dec21

  Mammoth Lakes: En skjult perle i Sierra Nevada-bjergene

  Mammoth Lakes er sikkert ikke det første sted, du tænker på, når du tænker på Californien, men hvis du er til smuk natur og livet i vildmarken, så bør du notere navnet på din liste over steder at besøge i Californien allerede nu. 

  Hvad kan du lave ved Mammoth Lakes?  Mammoth Lakes er et drømmested... Læs mere
 • dec20

  Top 10 rejsedestinationer for 2018

  Er du som altid på jagt efter spektakulære naturoplevelser, unikke destinationer, pulserende storbyer, spændende kulturindtryk samt vilde og sjove aktiviteter? Her kommer KILROYs liste over 10 rejsedestinationer til 2018.

  1. Costa Rica

  Costa Rica er en helt igennem fantastisk, tropisk perle i Mellemamerika og nok det mest backp... Læs mere
 • dec15

  Drømmejobbet? Frivilligt arbejde i børnehave i Argentina!

  Hvad siger du til en hverdag i fantastiske Buenos Aires? Et arbejde som assistent i en børnehave med ca. 60 skønne unger i alderen 2-5 år? Og nå ja, muligheden for et episk eventyr i Sydamerika? 

  Det tænkte vi nok! Vi er også selv ret begejstrede for dette frivilligprojekt i en af de to børnehaver i Buenos A... Læs mere
 • dec13

  Vanvittig forårsrundrejse til Asien

  Vi har lavet en crazy flyrejse til en helt vanvittig pris. Flyruten tager dig forbi både Singapore, Thailand, Japan og Kina - og du kan komme af sted fra blot 8.315 kroner.

  Med konstant dalende temperaturer, kedelige mængder slud og meget lange udsigter til at bevæge sig rundt i et par tidsløse Speedos, kan det være svært ikke at blive... Læs mere
 • dec07

  Oplev det bedste af Californien med SAS

  Hvis du drømmer om at opleve det bedste af, hvad Californien har at byde på, så er denne åbne billet med SAS en glimrende mulighed for dig. Her kan du nemlig flyve ud til San Francisco og hjem fra Los Angeles. Hvad du laver herimellem er op til dig, men vi har selvfølgelig et par tips. 

  Du kan bestille billetten hos vores rejsek... Læs mere
 • dec01

  Kan du gætte hvor i Californien dette er?

  Californien er en klassisk destination, som bør være på din bucketlist, hvis du endnu ikke har været der. USA's vestkyst har så utrolig meget at byde på, og du kan blandt andet stå på ski i bjergene, trekke i nationalparkerne, surfe, vandre i ørkenerne, krydse floder eller chille på de flotte strande. Uanset om du foretrækker vildmar... Læs mere
Kontakt