9 nye oplevelsesrejser i 2018

9 nye oplevelsesrejser i 2018

Er du på udkig efter en rejse ud over det sædvanlige? I 2018 kan vi friste med flere splinternye oplevelsesrejser til fantastiske destinationer som Bali, Sri Lanka, Thailand, Ecuador, Hawaii, Oman og meget mere!

Hvad med en rundrejse i Japan, hvor du rejser fra pulserende og travle Tokyo til Kyoto, som er kendt for sine klassiske buddhistiske templer og yndefulde haver? Eller måske et uforglemmeligt trek gennem Ecuadors højland? Du kan også tage på bådtur i Sri Lanka, hvor I laver eksotiske stop undervejs eller drikke drinks fra en spand til et af Thailands legendariske full moon parties. Mulighederne er uendelige!

Alle de nye oplevelsesrejer er tilgængelige med afgange i 2018.

Nye oplevelsesrejser i 2018

OBS! Vær opmærksom på at priserne nedenfor ikke inkluderer flybilletter.

Drømmer du om en destination som ikke er på listen?
Kontakt os for at høre om dine muligheder
Kontakt