Mammoth Lakes: En skjult perle i Sierra Nevada-bjergene

Mammoth Lakes: En skjult perle i Sierra Nevada-bjergene

Mammoth Lakes er sikkert ikke det første sted, du tænker på, når du tænker på Californien, men hvis du er til smuk natur og livet i vildmarken, så bør du notere navnet på din liste over steder at besøge i Californien allerede nu. 

Hvad kan du lave ved Mammoth Lakes? 

Mammoth Lakes er et drømmested for dem, der elsker at være aktive og udendørs. Enten kan du lide at trekke, cykle eller stå på ski eller snowboard - alt sammen er muligt her.

Du får høje bjerge, dybe dale og kløfter og krystalklart bjergvand, og alt sammen er med til at give de perfekte omgivelse til alle former for udendørsaktiviteter. Det betyder dog ikke, at du ikke kan tage den med ro i nationalparken. Nap f.eks. en dukkert i en af disse tre varme kilder; Benton Hot Springs, Travertine Hot Springs eller Keough Hot Springs, hvor naturens eget spa forkæler dig!

Travertine Hot Springs i CalifornienSlap af ved Travertine Hot Springs efter en dag fyldt med aktiviteter

Nyd det fantastiske bjerglandskab og besøg det spektakulære monument, Devils Postpile. Denne stenformation er under konstant vedligeholdelse, og er derfor kun åben for besøgende om sommeren. 

Stenformationen Devils Postpile i Mammoth Lakes Hike op til Devils Postpile ved Mammoth Lakes

Hvornår er det bedst at besøge Mammoth Lakes?

Du kan besøge Mammoth Lakes året rundt, og hver sæson er forskellig og byder på hver sine fordele. Om sommeren har du uendelig mange muligheder for at være aktiv. Du kan trekke, SUP, sejle kajak, fiske og cykle i terrænet. Hvis du derimod besøger Mammoth Lakes om vinteren får du mulighed for at kaste dig ud i ski og snowboarding på Mammoth Mountain - naturligvis med gode muligheder for afterski langs pisterne. Foråret er et godt mix af det hele, da der som regel stadig er sne nok på bjergene til at stå på ski, ligesom du samtidig kan trekke og cykle i det lavere terræn. 

Mammoth Lakes er et besøg værd i CalifornienHvis du lægger vejen forbi i efteråret, er der færre turister, hvilket giver dig mulighed for at udforske nationalparken uden mennesker omkring dig i tide og utide. Da det er lavsæson, betyder det også, at priserne er på f.eks. overnatning er noget lavere om efteråret. Som bonus er der gode muligheder for at opleve dyrelivet, f.eks. sortbjørnen, der forbereder sig til vinteren. 

Sortbjørnen lever frit i nationalparkerne i Californien

Hvordan kommer du til Mammoth Lakes?

Med sin beliggenhed i Sierra Nevada-bjergene er Mammoth Lakes inden for rimelig afstand fra to af Californiens storbyer; San Francisco og Los Angeles. Fra disse to byer er det en 5-6 timers køretur. Du kan enten køre direkte til Mammoth Lakes, eller lægge det ind som et stop på et længere road trip i Californien. Det er faktisk også muligt at flyve til Mammoth Lakes fra både Los Angeles og San Francisco - flyveturen tager ca. 1 times tid. 

Skal vi hjælpe dig til Mammoth Lakes?
Skriv til os!
Kontakt