Oplev det bedste af Californien med SAS

Oplev det bedste af Californien med SAS

Hvis du drømmer om at opleve det bedste af, hvad Californien har at byde på, så er denne åbne billet med SAS en glimrende mulighed for dig. Her kan du nemlig flyve ud til San Francisco og hjem fra Los Angeles. Hvad du laver herimellem er op til dig, men vi har selvfølgelig et par tips. 

Du kan bestille billetten hos vores rejsekonsulenter, og fra 4.294 DKK kan du rejse ud til San Francisco og hjem igen fra Los Angeles. Vi laver naturligvis billetten, så den passer til, hvornår du kan rejse.

San Francisco - den hippeste by i Californien
Tag på opdagelse i de mange smukke gader i San Francisco

Med denne billet fra SAS flyver du til San Francisco. Det vil sige at første destination på din rejse er en pulserende, hip og energisk by, og du vil hurtig opdage, at San Fran virkelig er en by som omfavner mangfoldigheden, og har plads til alle typer mennesker. 

Klassiske seværdigheder i San Francisco er naturligvis den verdenskendte Golden Gate Bridge, de gamle lokale sporvogne, historiske Alcatraz og selvfølgelig Pier39 som er hjemsted for en stor flok søløver. Resten af San Francisco lader vi være op til dig at udforske - og lad os sige det sådan; der er nok at vælge mellem! 

Hvad skal du lave mellem San Francisco og Los Angeles?

Først og fremmest, så er Californien en oplagt road trip-destination! Derfor anbefaler vi helt klart, at turen mellem de to storbyer foregår i en lækker bil på de smukke veje i det nordlige Californien. Find din lejebil hos Alamo, og så er du godt på vej mod flotte strande, majestætiske nationalparker og hyggelige små landsbyer. Tjek f.eks. dette fede road trip, som tager dig fra San Francisco til Los Angeles.

På denne tur kommer du bl.a. forbi både Yosemite Nationalpark og Mammoth Lakes, ligesom også Napa Valley og San Diego er værd at tjekke ud!

Laidback livsstil i Los Angeles

Oplev udsigten over Los Angeles med KILROY
Hvis vi skal være helt ærlige, så kan det svært at trække en liste over blot et par ting, der skal prioriteres over noget andet i Los Angeles. Desuden har du sikkert allerede din egen liste over ting, du gerne vil se og oplevei  L.A. som f.eks. de livlige strande, Hollywood, nattelivet i de hippe områder som Santa Monica og West Hollywood. Et tip fra os kunne være at tilføje Den Japanske Have ved Huntington til listen. Og hvis du ikke har afleveret lejebilen endnu, så er en tur til Mulholland Drive, hvor du finder Hollywood Bowl Overlook en god idé også. Udsigten over byen er helt suveræn.

Hvis det lyder som en oplevelse, du ikke vil gå glip af, så kan du bestille dine flybilletter hos vores rejsekonsulenter ved at sende en mail nedenfor. Så sørger vi for, at flybilletterne bliver booket til præcis de datoer, der passer dig, og voíla, så er du ét skridt nærmere din drømmerejse til Californien!

Flybilletter t/r til Californien

Fra 4.294
Flybilletter t/r til Californien
Hvis du ved hvornår du ønsker at rejse til Californien, så er det bare at komme i gang med at bestille. Desto før du booker, desto bedre pris får du!
Ready, set, go!

 

Skal vi hjælpe dig med planlægningen?
Skriv til os!
Kontakt