• jan15

  9 fantastiske steder i Canada

  Canada er et af de mest undervurderede rejsemål i verden. Naturen er intet mindre end spektakulær, canadierne er et af de mest venlige og imødekommende folkefærd og dyrelivet er helt fantastisk. Se hvilke 9 steder i Canada, du skal skrive på din bucketlist nu!

  1. Whistler  Whistler, du søde Whistler! Det er muligt, at det er et af de mest populære steder i Canada, men det er ikke for ingenting. Her kan du stå på ski i det vildeste skiområde blandt de sneklædte bjerge. Du kan tage på udfordrende hikes eller besøge den gigantiske mountainbikepark. Whistler ligger godt to timers kørsel nord for Vancouver. 

  2. Banff National Park
  Banff National Park er Canadas ældste nationalpark. Den er beliggende i den canadiske del af Rocky Mountains, og byder på de vildeste lyseblå søer, smukkeste bjerge og de vildeste trekkingmuligheder. ... Læs mere
 • jan15

  Job som aktivitetsleder på sommerlejr i USA

  Kunne du tænke dig bruge din sommerferie på noget, som er lidt anderledes end det normale? Du får som aktivitetsleder på en sommerlejr i USA ikke blot mulighed for at arbejde med og undervise børn, men også mulighed for at rejse rundt i USA, når du er færdig på sommerlejren.

  Er du fortsat ikke overbevist? Så læs denne beretning fra Kris... Læs mere
 • jan11

  Drømmerejsen til Mellemamerika og Miami

  Vil du gerne på en billig rejse til Mellemamerika og Miami, hvor du både kommer til at opleve Mexico, Belize, Guatemala og Miami? Ja? Det kan vi sådan set godt forstå. Derfor synes vi også, at du skal tjekke dette rejseforslag ud. 

  Vi har sammensat et mellemamerikansk eventyr uden lige - og så til en virkelig skarp pris, hvis vi... Læs mere
 • jan11

  Arbejd frivilligt med skildpadder i Grækenland

  Sommerferien er i hus! Vi har fundet ud af, hvad du skal til sommer - og du behøver ikke engang rejse langt væk. Du skal nemlig arbejde frivilligt med skildpadder i Grækenland. 

  Som noget nyt, giver vi dig nu muligheden for at arbejde frivilligt på et virkelig fedt skildpaddeprojekt i Grækenland hen over sommeren.... Læs mere
 • jan10

  7 grunde til at rejse alene

  At drage ud på en større rejse alene kan være en skræmmende tanke, men hvis du tager imod udfordringen, er du garanteret en anderledes og udviklende rejse, som vil følge dig resten af livet. Er du ikke helt overbevist? Her er 7 grunde til, at du bør kaste dig ud i en rejse på egen hånd.

  1. Du lærer at blive fuldkommen selvstændig Du vokser meget på en... Læs mere
 • jan08

  Januarudsalg på fem fede rundrejser!

  Det er blevet januar 2018, og det betyder jo traditionen tro januarudsalg. Derfor kan du lige nu spare 1500 kroner på følgende 5 fede rundrejser rundt om i verden. 

  Skal du ud og rejse i første halvdel af 2018? Så kan du være heldig, at én af nedenstående fem rundrejser passer med dine destinationer. For at spare de 1500 kroner (som e... Læs mere
 • jan02

  13 nytårsforsæt til backpackeren

  Nyt år, nye rejsemuligheder! Selv om du er en erfaren rejsende, er der garanteret nogle destinationer eller aktiviteter, som du fortsat mangler at krydse af din bucket-list. Vi har derfor samlet 13 af vores bedste rejse-nytårsforsæt til dig. Mon nogle af dem får en plads på din liste i år?

  1. Giv noget tilbage - Arbejd som frivillig på din ... Læs mere
Kontakt