• jan30

  8 grunde til at rejser gør jeres parforhold stærkere

  At backpacke i længere tid sammen med din kæreste kan være noget af en udfordring, men hvis I klarer 'testen', kan du være sikker på, at I kommer stærkere ud på den anden side. Her er 8 grunde til hvorfor I styrker forholdet ved at rejse sammen!

  1. I vokser sammen At rejse er den ultimative mulighed for at vokse personligt. Og når du rejser sammen med din kæreste, får du ikke blot mulighed for at udvikle dig selv, men at gøre det sammen gør blot forholdet endnu stærkere.

  2. I bliver trætte af hinanden Det er ofte svært at undgå, at man på en længere backpackerrejse ikke bliver en anelse træt af hinanden undervejs. Man er jo sammen 24/7, men det handler om måden man håndterer udfordringerne på, der gør forskellen. Rammer i dét punkt, så giv hinanden lidt luft, måske bare for nogle t... Læs mere
 • jan25

  10 gode råd til backpackeren

  De første gange man skal rejse ud i verden som Backpacker, vil man ofte opdage, at man godt kunne have været bedre forberedt. Der er altid noget man mangler, og der er ofte noget, der ville have været rart at vide hjemmefra. Vi har derfor samlet 10 gode råd, som sikrer at du er velforberedt og oplagt til dit næste rygsækseventyr!

  Backpackerrådene er... Læs mere
 • jan15

  9 fantastiske steder i Canada

  Canada er et af de mest undervurderede rejsemål i verden. Naturen er intet mindre end spektakulær, canadierne er et af de mest venlige og imødekommende folkefærd og dyrelivet er helt fantastisk. Se hvilke 9 steder i Canada, du skal skrive på din bucketlist nu!

  1. Whistler  Whistler, du søde Whistler! Det er muligt, at det er et af de mest populær... Læs mere
 • jan15

  Job som aktivitetsleder på sommerlejr i USA

  Kunne du tænke dig bruge din sommerferie på noget, som er lidt anderledes end det normale? Du får som aktivitetsleder på en sommerlejr i USA ikke blot mulighed for at arbejde med og undervise børn, men også mulighed for at rejse rundt i USA, når du er færdig på sommerlejren.

  Er du fortsat ikke overbevist? Så læs denne beretning fra Kris... Læs mere
 • jan11

  Drømmerejsen til Mellemamerika og Miami

  Vil du gerne på en billig rejse til Mellemamerika og Miami, hvor du både kommer til at opleve Mexico, Belize, Guatemala og Miami? Ja? Det kan vi sådan set godt forstå. Derfor synes vi også, at du skal tjekke dette rejseforslag ud. 

  Vi har sammensat et mellemamerikansk eventyr uden lige - og så til en virkelig skarp pris, hvis vi... Læs mere
 • jan11

  Arbejd frivilligt med skildpadder i Grækenland

  Sommerferien er i hus! Vi har fundet ud af, hvad du skal til sommer - og du behøver ikke engang rejse langt væk. Du skal nemlig arbejde frivilligt med skildpadder i Grækenland. 

  Som noget nyt, giver vi dig nu muligheden for at arbejde frivilligt på et virkelig fedt skildpaddeprojekt i Grækenland hen over sommeren.... Læs mere
 • jan10

  7 grunde til at rejse alene

  At drage ud på en større rejse alene kan være en skræmmende tanke, men hvis du tager imod udfordringen, er du garanteret en anderledes og udviklende rejse, som vil følge dig resten af livet. Er du ikke helt overbevist? Her er 7 grunde til, at du bør kaste dig ud i en rejse på egen hånd.

  1. Du lærer at blive fuldkommen selvstændig Du vokser meget på en... Læs mere
 • jan08

  Januarudsalg på fem fede rundrejser!

  Det er blevet januar 2018, og det betyder jo traditionen tro januarudsalg. Derfor kan du lige nu spare 1500 kroner på følgende 5 fede rundrejser rundt om i verden. 

  Skal du ud og rejse i første halvdel af 2018? Så kan du være heldig, at én af nedenstående fem rundrejser passer med dine destinationer. For at spare de 1500 kroner (som e... Læs mere
 • jan02

  13 nytårsforsæt til backpackeren

  Nyt år, nye rejsemuligheder! Selv om du er en erfaren rejsende, er der garanteret nogle destinationer eller aktiviteter, som du fortsat mangler at krydse af din bucket-list. Vi har derfor samlet 13 af vores bedste rejse-nytårsforsæt til dig. Mon nogle af dem får en plads på din liste i år?

  1. Giv noget tilbage - Arbejd som frivillig på din ... Læs mere
Kontakt