13 nytårsforsæt til backpackeren

13 nytårsforsæt til backpackeren

Nyt år, nye rejsemuligheder! Selv om du er en erfaren rejsende, er der garanteret nogle destinationer eller aktiviteter, som du fortsat mangler at krydse af din bucket-list. Vi har derfor samlet 13 af vores bedste rejse-nytårsforsæt til dig. Mon nogle af dem får en plads på din liste i år?

1. Giv noget tilbage - Arbejd som frivillig på din rejse

Hvorfor ikke gøre en forskel på din rejse? Frivilligt arbejde er godt for sjælen, og så giver det dig desuden et helt specielt perspektiv på det lokalsamfund, du rejser til. Hvad med at hjælpe dyr i Costa Rica eller i Thailand? Måske er du mere til at arbejde med udsatte børn i Nicaragua eller Sydafrika? Der er masser af spændende frivillige projekter verden over, som du kan blive en del af sammen med KILROY.  

Arbejd som frivillig på din rejse med KILROY

2. Rejs til en ægte "off-the-beaten-track"-destination

Gør det til et mål at styre uden om de typiske turistdestinationer. Der findes så mange spændende og smukke steder i verden at udforske, som er meget undervurderede - Så hvorfor ikke give dem en chance? Se vores top 10 liste over rejsedestinationer i 2018 for inspiration til din næste rejse!

3. Lær noget nyt på din rejse

Udnyt rejsen til at lære noget nyt, som du bliver glad for fremadrettet, og som du kan imponere venner og familie med, når du kommer hjem. Hvad med at tage et dykkerkursus? Eller måske et surfkursus? Du kan også lære spansk på din rundrejse rundt i fantastiske Latinamerika!

Surferbillede1280x720

4. Rejs alene

Hvorfor vente på den tøvende ven, som hele tiden forsinker din rejse? Tag imod udfordringen ved at rejse alene, og drag ud på dit helt eget grænseoverskridende eventyr, som med garanti vil udvikle dig som person. Der er mange fede destinationer, som er perfekte til din solo-rejse!

5. Tag på safari

Simpelthen fordi livet er for kort til ikke at tage på safari! Har du ikke oplevet et safari eventyr endnu, så kan 2018 blive året, hvor du kommer afsted.

Livet er for kort til ikke at drage på safari!

6. Tag afsted på en kulinarisk rejse

Rejser du oftest for at opleve de mest spændende attraktioner og smukkeste seværdigheder? Hvad med at prøve at rejse med fokus på at finde de vildeste smagsoplevelser? Gør det til et mål at smage på alle de lokale specialiteter de steder du rejser, og du er garanteret en anderledes rejseoplevelse. 

Se bla. kokken Rasmus på hans kulinariske rejse i vores In search of video

7. Giv helt slip med en yogarejse

Drømmer du om at koble helt fra og leve i nuet? Med en yogaferie på paradisdestinationer såsom Bali, Indien og Sri Lanka kan du slippe helt væk fra hverdagens stress og jag og blive ét med dig selv!

8. Begiv dig afsted på den ultimative road trip

Der er ikke meget, der kan måle sig med en veludført road trip, når det kommer til frihed og spontanitet! Vi tilbyder mange ruteforslag til den ultimative road trip i USA! Skulle du derimod ønske at tage på road trip lidt udenfor det sædvanlige, så findes der også fantastiske ruteforslag til lande som Canada, Australien og New Zealand!

Drag afsted på den ultimative road trip!

9. Udforsk verdens nationalparker

Nationalparker bliver oprettet for at værne om verdens mest unikke og værdifulde naturområder, og det er netop derfor, at de er så fantastiske og besøge! Se hvilke nationalparker som skal på din bucket-list.

Yosemite nationalpark

10. Rejs med Den transmongolske jernbane fra Moskva til Beijing

En rejse med Den Transmongolske Jernbane er en oplevelse for livet! Jernbanen, som er verdens længste sammenhængende jernbanestrækning, går fra Moskva i Rusland via Mongoliet og helt ned til Beijing i Kina.

11. Vær aktiv på din rejse

Efter juleferien kan mange af os have behov for at være lidt ekstra aktive. Så hvorfor ikke tage på en aktiv ferie, hvor du kan kombinere lækre oplevelser med at komme i god form. Eksempelvis i form af en fitness camp på Bali eller i Cape Town! Eller hvad med at gå inkaruten til uforglemmelige Machu Picchu i Peru?

Rejs afsted på en aktiv ferie! Hvad med fitness camp på Bali?

12. Besøg en 'Megacity' 

Generelt bruges ordet "Megacity" til at beskrive en by, som har over 10 millioner indbyggere. På toppen af listen over verdens megabyer regere Tokyo med sine 38 millioner indbyggere. Byer som Jakarta, Delhi, Beijing, New York, São Paulo og Mexico city er også eksempler på megabyer, og der er noget helt særligt ved at opleve dagligdagen i disse enorme byer. 

13. Drag afsted på en Jorden Rundt rejse

Dette er det ultimative nytårsforsæt til backpackeren! Alle bør opleve en jordomrejse mindst én gang i livet - er 2018 året, hvor du rejser afsted på din?

Se vores mange Jorden Rundt rejser

Drag afsted på en Jorden Rundt rejse!

Er du klar på at realisere disse nytårsfortsæt?
Kontakt os!
Kontakt