9 fantastiske steder i Canada

9 fantastiske steder i Canada

Canada er et af de mest undervurderede rejsemål i verden. Naturen er intet mindre end spektakulær, canadierne er et af de mest venlige og imødekommende folkefærd og dyrelivet er helt fantastisk. Se hvilke 9 steder i Canada, du skal skrive på din bucketlist nu!

1. Whistler 

Besøg Whistler NationalparkWhistler, du søde Whistler! Det er muligt, at det er et af de mest populære steder i Canada, men det er ikke for ingenting. Her kan du stå på ski i det vildeste skiområde blandt de sneklædte bjerge. Du kan tage på udfordrende hikes eller besøge den gigantiske mountainbikepark. Whistler ligger godt to timers kørsel nord for Vancouver. 

2. Banff National Park

Banff Nationalparken i Canada - KILROY
Banff National Park er Canadas ældste nationalpark. Den er beliggende i den canadiske del af Rocky Mountains, og byder på de vildeste lyseblå søer, smukkeste bjerge og de vildeste trekkingmuligheder. 

3. Niagara Falls

Oplev Niagara Falls på din rundrejse i Nordamerika
Du har nok hørt om Niagara Falls. Men vidste du, at vandfaldene faktisk ligger på grænsen mellem USA og Canada? Det er blandt de største vandfald i verden, og en af de mest populære oplevelser er at tage en sejltur i en af 'Maid of the Mist'-bådene - men... du bliver våd!

4. Calgary

Rejser til Calgary | Oplev Canada med KILROYCalgary er en af de mest populære canadiske byer, der i øvrigt er på New York Times' liste over byer, du SKAL nå at besøge. I juli afholder byen det berømte 'Calgary Stampede', hvis historie dateres helt tilbage til 1886, 2 år efter byen blev til. Hvis du kommer til Canada i sommerferien, så er det et arrangement, du IKKE må gå glip af.   

5. Quebec City

Rejser til Quebec i CanadaQuebec City er endnu en af de mange spændende canadiske byer. Det er hovedstaden i den fransktalende del af Canada, Quebec, og minder mest af alt om en hyggelig lille fransk provinsby - hvilket det reelt også er. Nyd de mange små bistroer og caféer, og oplev byens helt store højdepunkt, Chateau Frontenac, der er et hotel beliggende på en bakke 54 meter over vandets overflade. Hvis budgettet tillader det, så tag en nat på det historiske hotel!

6. De canadiske prærier

De canadiske prærier er et naturfænomen i CanadaDe 'Canadiske prærier' strækker sig over følgende provinser: Alberta, Saskatchewan & Manitoba. Dette enorme område byder på et helt unik økosystem, og bland de større dyr finder du både den sorte bjørn, antiloper og elge. 

7. Vancouver Island 

Det vildeste dyreliv i Vancouver Island
Vancouver Island er endnu et must see i Canada - vi ved det, der er mange! Naturen og dyrelivet er noget ud over det sædvanlige, og her finder du sortbjørne, ulve og hvis du tager en tur til havs, spækhuggere! Husk at sørg for, at dit kamera er helt opladt. 

8. Torontos CN Tower

Besøg CN Tower i Toronto i Canada
Toronto er den kulturelle hovedstad i Canada, og højdepunktet (i flere forstande) er CN Tower. Tidligere var det verdens højeste bygning, og med sine 553 meter, er der da også pænt langt ned, hvis du har mod på at tage turen op i tårnet. 147 etager har tårnet, og du kan, hvis er på jagt efter et ordentligt adrenalinsus, kan du bevæge dig ud i et 'Edge Walk' på kanten den platform, der befinder sig 356 meter over jorden.

9. Lake Superior

Oplev Lake Superior i Canada med KILROY
Hvis du elsker sø-landskaber, så skal du opleve Lake Superior, der er én af verdens største ferskvandssøer, der på sit bredeste sted er hele 260 kilometer bred. Omgivelserne er vanvittige smukke, og påuanset om du besøger søen om sommeren eller vinteren, får du en naturoplevelse ud over det sædvanlige. 

Vil du også opleve Canada?
Skriv til os!

 
Denne artikel er inspireret af Trek America

Kontakt