Job som aktivitetsleder på sommerlejr i USA

Job som aktivitetsleder på sommerlejr i USA

Kunne du tænke dig bruge din sommerferie på noget, som er lidt anderledes end det normale? Du får som aktivitetsleder på en sommerlejr i USA ikke blot mulighed for at arbejde med og undervise børn, men også mulighed for at rejse rundt i USA, når du er færdig på sommerlejren.

Er du fortsat ikke overbevist? Så læs denne beretning fra Kristine, der arbejdede som ridelærer på en sommerlejr i USA. Hun var faktisk så vild med tilværelsen, at hun overvejer at tage af sted igen i sommeren 2018. 

Kristine - Arbejdet som ridelærer på sommerlejr

Kristine på sommerlejr i USA - KILROYDet var virkelig den fedeste oplevelse! Jeg tror jeg skal tilbage denne sommer. Jeg var på en camp, som ikke tillod nogen form for moderne teknologi. Det vil sige at vi ikke fik lov til at have mobilen eller noget andet, som vi kunne kommunikere med. Dét at leve 10 uger uden mobiltelefon og sociale medier var en oplevelse, jeg kun kan anbefale. Man fik rent faktisk tid til at nyde at leve i nuet, og ikke hele tiden skulle være til stede på alverden online platforme. 

Hvordan boede du?
Jeg boede i en hytte som ikke havde hverken strøm eller varmt vand. her boede jeg sammen med to andre aktivitetsledere. Sammen havde vi ansvaret for, og boede sammen med, 6 af de deltagende børn. Der var toilet og vask i hytten, men fælles bad og varmt vand var i en anden bygning. Det at leve så enkelt, var lidt af en øjenåbner, og man behøver faktisk ikke specielt mange ting, for at klare sig gennem hverdagen.

Hvad lavede du om dagen?
Jeg arbejdede som ridelærer, og det passede helt perfekt for mig. Jeg red på hest næsten hver dag, og dét at kunne undervise et barn og følge en positiv udvikling er bare helt fantastisk.

Det var det mest belønnende job ever, og mod slutningen kom en af børnene løbende over mod mig med åbne arme, og gav mig det største kram mens hun sagde "I love you so much". Derudover fik jeg brev efter at være kommet hjem igen, hvilket gav en helt ubeskrivelig varm følelse i kroppen. 

Kan du anbefale jobbet som aktivitetsleder på sommerlejr i USA til andre?ABSOLUT! Jeg har haft min bedste sommer på campen, og den var fuld af oplevelser og erfaringer, jeg ikke kunne have fået andre steder. Det er vanskelig at beskrive, men de venskaber og bånd, som man knytter på campen er helt speciel, og jeg er sikker på, at det er mennesker, som jeg vil snakke med for altid. 

Du kan læse alt om muligheden for at arbejde i en ægte summercamp i USA her! 

Drømmer du om at arbejde som aktivitetsleder i USA?
Skriv til os
Relaterede indlæg
Kontakt