Drømmerejsen til Mellemamerika og Miami

Drømmerejsen til Mellemamerika og Miami

Vil du gerne på en billig rejse til Mellemamerika og Miami, hvor du både kommer til at opleve Mexico, Belize, Guatemala og Miami? Ja? Det kan vi sådan set godt forstå. Derfor synes vi også, at du skal tjekke dette rejseforslag ud. 

Vi har sammensat et mellemamerikansk eventyr uden lige - og så til en virkelig skarp pris, hvis vi selv skal sige det. Og det skal vi jo. Nedenstående får du nemlig fra 11.999 kroner.

Rejsen: 
København - Mexico - Guatemala - Belize - Mexico - Miami - København

Hvad er inkluderet i prisen?

Dette er et forslag til, hvordan en rundrejse kunne se ud. Husk at den kan skræddersys til præcis dine ønsker, men i dette rejseforslag får du:

  • Flyrejse: København - Cancun
  • Oplevelse: 14 dages rundrejse i Mellemamerika inkl. overnatning, nogle måltider samt de fleste aktiviteter.
  • Flyrejse: Cancun - Miami
  • Flyrejse: Miami - København

Forslået rejseplan:

Mexico
Besøg Chichen Itza i Mexico med KILROY

Du flyver til Cancun, hvor du bliver samlet op i lufthavnen, og kørt til strandbyen, Playa del Carmen, der ligger en times kørsel sydpå. Her starter din 14 dages rundrejse, hvor du undervejs kommer forbi den hyggelige koloniby, Merida, hvor du blandt andet skal besøge et verdens '7 New Wonders', Chichen Itza. Herefter står den på Maya-ruiner omkring Palenque og besøg dybt i den tropiske jungle. 

Guatemala
Rejser til Guatemala | Backpacking med KILROY

Fra Palenque rejser I ind gennem Guatemala til I ankommer til Flores, hvor den igen står på søgen efter ruiner i junglen. I kommer blandt andet til at opleve det imponerende arkæologiske vidunder, Tikal, inden turen fortsætter ind i det lille naboland Belize.

Belize

Besøg caye caulker i Belize på din rundrejse i mellemamerika
Efter et kort stop i Belize City går turen til den lille ø, Caye Caulker, hvor den står på det søde strandliv i et par dage. Du kan både vælge at tage med ud og snorkle eller dykke i det fantastiske Belize Barrier Reef, hvor du kan være heldig at støde på både hajer, skildpadder og manta rays. 

Mexico
Rundrejser i Mexico | backpacking med KILROY

Fra Caye Caulker går turen tilbage til Mexico først med båd og så med bus til Tulum. Her bruger du en dag, hvor du blandt andet kan besøge den berømte Maya-ruin, Templo Dios del Viento, på toppen af en klippe vogtende over bugten til Tulum - her får du den vildeste havudsigt. Turen slutter af i Cancun, hvorfra turen går videre til USA og Miami.

Miami
Besøg Miami i USA | Backpacking med KILROY

Sidste stop inden turen går hjemad igen er Miami  i USA. En af de mest livlige og farverige byer i landet. Nyd de fantastiske strande, tag en tur i Everglades National Park eller hæng ud med de feststemte indbyggere i Miami, når dagslyset bliver udskiftet med neonskiltenes mange farver i de hippe natklubsområder.

Det vildeste eventyr i Mellemamerika

Fra 11.999
Det vildeste eventyr i Mellemamerika
Drømmer du om at opleve et eventyr som dette, så send os en mail, så sammensætter vi præcis dét, som passer til dig!
Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om selve rejsen, så tryk på knappen nedenfor, og send en mail en af vores rejsekonsulenter - så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Skal vi hjælpe dig af sted?
Skriv til os!
Kontakt