Januarudsalg på fem fede rundrejser!

Januarudsalg på fem fede rundrejser!

Det er blevet januar 2018, og det betyder jo traditionen tro januarudsalg. Derfor kan du lige nu spare 1500 kroner på følgende 5 fede rundrejser rundt om i verden. 

Skal du ud og rejse i første halvdel af 2018? Så kan du være heldig, at én af nedenstående fem rundrejser passer med dine destinationer. For at spare de 1500 kroner (som er fratrukket i nedenstående priser) skal du booke rejsen inden 15. januar 2018, og kunne påbegynde rundrejsen senest den 31. juli 2018. 

8 dages rundrejse langs Colombias caribiske kyst

caribiske strande i Colombia

Colombia... Én af de mest undervurderede destinationer i Sydamerika! Landet byder på alt fra fantastiske, og vi mener virkelig fantastiske, bountystrande til frodig jungle og idylliske landsbyer. Colombia er nærmest alt andet end dét, du kender fra TV. Denne rundrejse tager dig bl.a. forbi den legendariske koloniby, Cartagena, og strandparadiset, Santa Marta - ligesom fede treks og nationalparker er en del af rejsen.

Sydney til Brisbane over surferparadiset Byron Bay
surfing i byron bay med kilroy

Drømmer du om at rejse op af den australske østkyst sammen med andre unge? Dumt spørgsmål, selvfølgelig gør du det! Her er din mulighed for at opleve det bedste af Sydney, Byron Bay og Brisbane. Inkluderet undervejs er bl.a. vinsmagning og surfundervisning. Du kan godt glæde dig! 

Ø-hop på den thailandske østkyst

tag på øhop i thailand med kilroy

Denne rundrejse starter i backpackermekkaet, Bangkok. Herfra går turen sydøst på, hvor den står på ø-hop på både Koh Samui, Koh Pha Ngan og Koh Tao. Der skulle være rig mulighed for at få stillet sulten efter bountystrande, lækre dyk, god mad og billige drinks. 

8 dages fortryllende eventyr i Cuba

rundrejse i cuba | rundrejse med kilroy
Tag på opdagelse i Havana - en by hvor tiden står stille, og ingen har travlt med noget. Nyd atmosfæren i Cubas hovedstad, der arkitektonisk stadig fremstår som i 50'erne. Herefter går turen vestpå på øen, og du kommer bl.a. forbi Vinales og flere UNESCO fredsbevarede områder, som f.eks. den lille strandby, Maria la Gorda. 

Spektakulær natur i det nordlige Filippinerne

trekking i filippinerne med KILROY
Find trekkingskoene frem, og nyd 8 dages vanvittig natur i det nordlige Filippinerne! Rejsen starter i Manila og går nordpå, hvor det ene trek efter det andet vil få dig til at glemme den travle hverdag. Glem alt om de sociale medier og deadlines på uni, og sug den friske bjergluft til dig, mens du får en oplevelse ud over det sædvanlige!

Bemærk at der ikke er flybilletter med i ovenstående priser, men at vi naturligvis kan sammensætte de bedste fly til din rejse, ligesom vi kan hjælpe dig med planlægningen af en større rundrejse.

Skal du billigt på rundrejse?
Skriv til os!
Kontakt