• feb12

  Instagram konkurrence: Vind flybilletter for to til Bali

  Har vinteren fået sit tag på dig? Er du træt af kolde hænder, røde ører og dryppende næse? Drømmer du om at smide dine 4 lag uld og bevæge dig rundt i badetøj og solhat dagen lang? Lige nu har du chancen for at vinde flybilletter for to personer til solrige Bali med Qatar Airways. Hvad venter du på?

  KILROY vil gerne hjælpe dig med at flygte fra vinterkulden. Derfor udlover vi i samarbejde med Qatar Airways to flybilletter til Bali til én heldig vinder! Det eneste du skal gøre er at sprede lidt sol og sommer ved at dele dit bedste rejseminde fra 2017 med os!

  Hvordan deltager jeg i konkurrencen? Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at dele dit bedste rejseminde fra 2017 med os på Instagram og tagge det med #escapewithkilroy og @kilroydenmark.

  Sådan gør du:

  Følg @kilr... Læs mere
 • feb12

  4 fede forslag til gruppe road trips i Nordamerika!

  Er du klar på et episk road trip, hvor du ikke selv sidder bag rattet? Vil du gerne slippe for at have ansvaret med at holde øje efter vejskilte og fylde benzin på? Så har vi nedenfor linet fire fantastiske road trips i USA op. En enestående mulighed for at nyde alle glæderne ved et road trip og samtidig få masser ... Læs mere
 • feb08

  12 grunde til IKKE at rejse

  Hos KILROY har vi fået besøg af en rejsepessimist, der påstår, at det er en dårlig idé at rejse. I vores optik er det selvfølgelig en stor omgang vrøvl, men vi er alligevel nysgerrige omkring, hvad I siger til det. Tjek disse 12 grunde ud og se, om det kan afholde dig fra at rejse:

  1. Alt for glade mennesker I Danmark holder folk sig for sig selv skal... Læs mere
 • feb05

  Oplev Bali med eksotisk ø-hop og surf camp

  Bali er blandt vores rejsekonsulenters absolut favorit destinationer - og med god grund! Her kan du nemlig slænge dig i solen med billige drinks og ditto massage, tage på nogle af verdens smukkeste snorkelture, hoppe fra ø til ø på en eksotisk bådtur eller lære at besejre bølgerne på et legendarisk surf-ophold. Så køb flybilletten og ... Læs mere
Kontakt