12 grunde til IKKE at rejse

12 grunde til IKKE at rejse

Hos KILROY har vi fået besøg af en rejsepessimist, der påstår, at det er en dårlig idé at rejse. I vores optik er det selvfølgelig en stor omgang vrøvl, men vi er alligevel nysgerrige omkring, hvad I siger til det. Tjek disse 12 grunde ud og se, om det kan afholde dig fra at rejse:

1. Alt for glade mennesker

Stop nu med at smil. Det smitter!I Danmark holder folk sig for sig selv skal ikke nyde noget af andres livshistorier og kultur. Når man rejser er folk derimod frustrerende glade, og det er super udmattende at skulle følge med på deres begejstrings niveau! Stop så med at smile. Det smitter!

2. Anderledes mad 

Koreansk mad. Det gider man da ikke prøve!I Danmark har vi brun sovs og frikadeller, og det har de ikke andre steder. Når man rejser, skal man til at spise sushi i Japan, Phad Thai i Thailand eller steaks i Argentina. Badr!

3. Offentligt transport

Man kan jo ikke falde i søvn med den udsigt!Omgivelserne på transportruterne i udlandet er for distraherende til at kunne sove, og så er det noget bøvl at finde rundt i. I Danmark går DSB altid til tiden...

4. Folk taler andre sprog

Så skal man til at lære andre sprog. Øv!Dansk lyder smukt, og der er absolut ingen nytte i at lære andre sprog. Så er man eksempelivs nødsaget til at lære spansk på sprogskole i Ecuador eller Mexico. SprogSKOLE! Hvad tænker folk dog på? 

5. Strand = Sand

Sand er nederen!Med alle de strande, verden byder på, er man dømt til at vende hjem med sand i kufferten.  

6. Det er kedeligt at sole sig

Sol, strand og vand. Kedeligt!Det er kedeligt at ligge på stranden og sole sig i sand, der i øvrigt er alt for varmt. Man kan desuden slet ikke følge med i arbejdet derhjemme eller modtage opkald fra telefonsælgere om gode tilbud. Spild af tid! 

7. For mange bjerge!

Frustrationen er tydeligHer er så dejligt flat i Danmark, og det er mega hårdt at vandre op og ned ad bjerge. SÅ hårdt, at man blive nødt til at kaste armene op i frustration! 

8. Man kan købe andre ting for rejsepengene 

KortDet er ikke værd at bruge penge rejser, når man ser på, hvad man ellers kan købe for de penge. Jorden rundt med 8 stops i blandt andet Bali, New Zealand, Fiji og Los Angeles fra 13.766 DKK? Det kan man jo købe en ny håndtaske for!

9. Det er svært at finde vej

Japan street
I Danmark ved man, hvor tingene ligger, men når man rejser, skal man pludselig til at lære nye steder at kende og danne sig andre indtryk. Er der virkelig nogen, der gider lade sig selv fare vild i en eller anden ny by? Spændende? HA! Prøv med forvirrende!

10. Man udvikler sig

HorseshoeBendChangeAt rejse giver dig nye perspektiver på verden og på livet, i så høj grad at det kan være med til at forme dig som person. Men hvad hvis man allerede synes, at man er mega nice?

11. Det er enten for varmt eller for koldt

TooHotTooColdI Danmark kan man forholde sig til vejret, men det der med temperaturer over 30 grader er da for varmt! Så skal man til at bade i havet for at køle af. Endnu værre bliver det med steder, hvor der er koldt, så man bliver nødt til at stå på ski eller gå på gletscher vandring for at holde på varmen. Amen altså!

12. At rejse kræver planlægning

RejsekonsulenterneSkal man rejse rundt i verden, kræver det en del planlægning, og det er altså alt for meget besvær i hverdagen. Og det er jo ikke fordi, at man kan få hjælp fra nogle rejseeksperter, der kan hjælpe én på vej…  

Har du alligevel lyst til at rejse?
Vi hjælper dig afsted
Kontakt