4 fede forslag til gruppe road trips i Nordamerika!

4 fede forslag til gruppe road trips i Nordamerika!

Er du klar på et episk road trip, hvor du ikke selv sidder bag rattet? Vil du gerne slippe for at have ansvaret med at holde øje efter vejskilte og fylde benzin på? Så har vi nedenfor linet fire fantastiske road trips i USA op. En enestående mulighed for at nyde alle glæderne ved et road trip og samtidig få masser af nye venner!

Du er sikkert allerede klar over det, men lad os lige genopfriske hukommelsen så; Nordamerika har nogle af de mest vanvittige naturoplevelser, der bare venter på, at du kommer og oplever dem. Tilføj pulserende storbyer, hemmelige små perler og smukke nationalparker til listen, og du har opskriften på et episk road trip! Og hvad kunne være bedre end at opleve alt dette med andre eventyrlystne unge fra resten af verden? 

Inkluderet i alle nedenstående road trips er som minimum:

  • Al transport mellem destinationerne.
  • 1 guide til turen (2 hvis der er mere end 13 deltagere på rundrejsen).
  • Overnatning (enten hostel eller camping).
  • Størstedelen af måltiderne på turen (tjek hvad der er inkluderet for de enkelte ture). 
  • Adgang til nationalparker, monumenter osv. for de inkluderede aktiviteter.

Og nu til dét, som du venter på!

1. New Orleans til San Francisco (eller den anden vej)

Oplev New Orleans på dit road trip i USA med KILROY
Dette road trip tager dig og gruppen fra New Orleans og hele vejen gennem landet og til San Francisco. På vejen kommer du forbi mystiske Roswell, legendariske Grand Canyon, Las Vegas, Yosemite Nationalpark og mange andre fede steder, inden du ender i San Francisco på vestkysten.

New Orleans til San Francisco

Fra DKK 11.095
New Orleans til San Francisco
15 dage
15 fantastiske dage mellem New Orleans og San Francisco. Du kan starte i begge byer, og du er garanteret en forrygende oplevelse, uanset hvilken du vælger.
Læs mere her

2. Det bedste af det østlige USA & Canada

Oplev Niagara Falls med KILROYDu både starter og slutter dette gruppe road trip i the Big Apple aka. New York! Fra New York går turen til Philadelphia og herefter til den amerikanske hovedstad, Washington D.C. Fortsæt mod majestætiske Niagara Falls, inden du laver hattrick i cool canadiske storbyer: Toronto, Montreal og Ottawa. Efter Canada vender I tilbage til USA og denne gang Boston. Det sidste stop, inden I returnerer til New York, er den lille hyggelige strandby, Cape Cod. Sørg for at få genopladt batterierne her, så du er klar til hvilken som helst udfordring, der venter dig herefter!

Det østlige USA & Canada

Fra DKK 12.745
Det østlige USA & Canada
14 dage
14 dages spas og løjer, der begynder i byen der aldrig sover, New York. Oplev Niagara Falls, det bedste af Canada og mange andre steder, inden turen slutter af i the Big Apple!
Læs mere her

3. Fra New York til San Francisco gennem sydstaterne

Experience nashville on this epic road trip with KILROYRejs fra kyst til kyst på dette episke road trip, der tager dig hele vejen fra New York til San Francisco på 22 dage. Du kommer til at opleve ikoniske monumenter, spektakulære nationalparker og charmerende byer som Nashville, Memphis, Austin og Las Vegas - alle med hver deres unikke touch. Det her er i sandhed et road trip, der kan få den mest kræsne eventyrer op af stolen.

Kyst til kyst gennem sydstaterne

Fra DKK 15.175
Kyst til kyst gennem sydstaterne
22 dage
Dette kyst-til-kyst road trip er drømmeruten for alle, der gerne vil opleve begge kyster, og alt dét, som Sydstaterne har at byde på. Lad de 22 dage overbevise dig!
Læs mere her

4. All in: Kyst til kyst... og tilbage igen!

Amazing Nature In Yellowstone | road trip with KILROYDrømmen! 43 dage der både starter og slutter i San Francisco. Når du rejser østpå, er det igennem de nordlige stater mens hjemturen går igennem de sydlige. Hvis du ikke kan nøjes med mindre, og bare MÅ opleve det hele, så er det her det ultimative road trip! Der er så mange steder, du kommer til at se, og blot at hive et par stykker frem, er en stor udfordring i sig selv. Hvor skal vi overhovedet begynde? Du kan se hele ruten nedenfor, hvis du drømmer om road trippet over dem alle. 

Kyst til kyst - og tilbage igen!

Fra DKK 28.795
Kyst til kyst - og tilbage igen!
43 dage
Her får du det hele, og mere til på dette 43-dages road trip. Rejs fra San Francisco til New York gennem de nordlige stater, og tilbage igen igennem de sydlige. Det er en virkelig vild rute!
Læs mere her


I det meget usandsynlige scenarie, at ingen af ovenstående road trips passer til dig, så skriv en mail til os. Så finder vi en rejse, der passer til dig. Og bare rolig, vi skal selvfølgelig nok hjælpe dig med flybilletter også. 

Vil du vide mere om disse road trips?
Skriv til os
Kontakt