Instagram konkurrence: Vind flybilletter for to til Bali

Instagram konkurrence: Vind flybilletter for to til Bali

Har vinteren fået sit tag på dig? Er du træt af kolde hænder, røde ører og dryppende næse? Drømmer du om at smide dine 4 lag uld og bevæge dig rundt i badetøj og solhat dagen lang? Lige nu har du chancen for at vinde flybilletter for to personer til solrige Bali med Qatar Airways. Hvad venter du på?

KILROY vil gerne hjælpe dig med at flygte fra vinterkulden. Derfor udlover vi i samarbejde med Qatar Airways to flybilletter til Bali til én heldig vinder! Det eneste du skal gøre er at sprede lidt sol og sommer ved at dele dit bedste rejseminde fra 2017 med os!

Hvordan deltager jeg i konkurrencen?

Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at dele dit bedste rejseminde fra 2017 med os på Instagram og tagge det med #escapewithkilroy og @kilroydenmark.

Sådan gør du:

  1. Følg @kilroydenmark på Instagram.
  2. Find dit bedste rejseminde fra 2017 frem.
  3. Del dit billede på Instagram og tag billedet med #escapewithkilroy og @kilroydenmark inden d. 5. marts 2018 klokken 12.00.

Vær opmærksom på, at det er et krav, at du har en åben (offentlig) Instagram-profil for at kunne deltage, således at vi kan se dine billeder. 

Vi vælger vores favoritbillede blandt alle de taggede billeder (maks. 3 per deltager) senest d. 12. marts 2018. Læs venligst alle vilkår for konkurrencen nedenfor!

Hvad kan jeg vinde?

Den heldige vinder får et gavekort til 2 personer til Qatar Airways flybilletter tur/retur til Bali samt et ISIC/Youth kort til både dig og din ven. Maksprisen på præmien er 13.000 DKK. Se regler og vilkår nedenfor.

Held og lykke til jer alle!

Indonesia-girl-on-boat-1280x720

Regler og vilkår for konkurrencen

 

Konkurrencens varighed: Konkurrencen løber fra den 12. februar 2018 til og med den 5. marts 2018 kl. 12.00.

Hvem kan deltage? Konkurrencen er åben for deltagere mellem 18 og 31 år, der bor i Danmark med undtagelse af ansatte i KILROY, deres familie, samt alle andre med tilknytning til enten virksomheden eller konkurrencen. 

Billeder til konkurrencen på Instagram: Deltagerne må udelukkende deltage i konkurrencen med deres egne billeder. Det er konkurrencedeltagernes eget ansvar at sikre sig, at de har de fulde rettigheder til billederne, og at enhver, der er til stede på billederne, accepterer at billedet bliver brugt til konkurrencens formål.

Vi vil desuden have ægte billeder. Photoshoppede, manipulerede eller over-redigerede billeder vil blive sorteret fra.

Hvor mange vinder? Der findes én vinder af konkurrencen, som må medbringe en ven. For at din ven kan få den anden flybillet skal han/hun være studerende eller under 31 år.

Hvordan findes vinderen? Det bedste billede, der er blevet uploadet på Instagram og tagget med #escapewithkilroy og @kilroydenmark, bliver udvalgt af en jury bestående af ansatte hos KILROY. Alle deltagere kan deltage med op til 3 billeder per person. Vinderen bliver kontaktet gennem Instagram, når konkurrencen er afsluttet. Vinderen bliver også annonceret med navn og Instagramprofil på KILROY's hjemmeside. Hvis vinderen ikke vender tilbage inden 7 dage, forbeholder KILROY sig retten til at finde en ny vinder.

Præmien: Konkurrencens præmie gælder for vinderen + én ven, og inkluderer:

  • 2 studie/ung flybilletter på økonomiklasse (t/r) med Qatar Airways. Bemærk at flybilletterne har en maksværdi på 6500 kroner stykket.
  • ISIC/Youth kort til dig og din ven 

Værdi og regler: Præmien har en samlet værdi af ca. 13.000 DKK, og kan ikke ombyttes til kontanter eller andre produkter eller services. Bemærk at præmien har en maksværdi på 13.000 DKK, hvilket vil sige at vindernes flybilletter ikke må overskride denne pris inklusiv gebyrer og ISIC/youth kort. Præmien er personlig for vinderen plus én ledsager, og kan ikke blive overført eller videresolgt til nogen anden. Præmien inkluderer ikke lufthavnstransfer, benzin og øvrige udgifter for opholdet end nævnt ovenfor. Lommepenge, transport til og fra lufthavn, hoteller og andre udgifter står på præmievinderens egen regning.

Hvornår skal vinderen afsted? Det er et krav at flybilletten bestilles og bekræftes i 2018. Dog er det op til vinderen om han/hun vil rejse i 2018 eller 2019. Bemærk at billetprisen ikke må overstige 6500 kroner per person. Dette kan i enkle tilfælde betyde, at man ikke kan rejse på udvalgte datoer i højsæsonen, med mindre vinderen vælger at betale differencen. Hvis det ikke er muligt for vinderen at booke sin rejse i 2018 frafalder præmien vinderen.

Promotion: KILROY forbeholder sig retten til at promovere vinderbilledet på Facebook, Instagram og KILROY's hjemmesider. Derudover forbeholder KILROY sig retten til at bruge alle billeder, der er tagget med #escapewithkilroy i konkurrencerelaterede aktiviteter samt på KILROY Danmarks Instagram. Billederne vil blive krediteret med navn eller Instagram tag. KILROY skal desuden have mulighed for at modtage vinderbilledet i højest mulige opløsning til anvendelse i markedsføringen.

Accept af regler og vilkår: Ved at deltage i Instagram konkurrencen accepterer deltagerne disse regler og vilkår.

Konkurrencen er på ingen måde sponsoreret, administreret af eller associeret med Instagram Inc. eller Facebook.  

Konkurrencepartnere:

 QRLOGO-HORIZONTALRED

Kontakt