Oplev Bali med eksotisk ø-hop og surf camp

Oplev Bali med eksotisk ø-hop og surf camp

Bali er blandt vores rejsekonsulenters absolut favorit destinationer - og med god grund! Her kan du nemlig slænge dig i solen med billige drinks og ditto massage, tage på nogle af verdens smukkeste snorkelture, hoppe fra ø til ø på en eksotisk bådtur eller lære at besejre bølgerne på et legendarisk surf-ophold. Så køb flybilletten og stik afsted på dit livs ferie!

Vi anbefaler, at du flyver til Denpasar, Bali med Qatar Airways via Doha. Qatar Airways tilbyder gode flybilletter til unge under 31 år og studerende, hvilket betyder, at du kan komme afsted til Bali på en fleksibel billet. Udover at Bali er den oplagte destination til en daseferie på budget, har Bali også mange fantastiske aktiviteter, som du sagtens kan nå på et par ugers ferie. Hvad med f.eks. at kombinere din afslapning med ø-hop og sjov i bølgerne? 

Flybilletten

✈️ Hjem - Doha - Bali, Denpasar -  Doha - Hjem 

Ø-hop med katamaran på Bali og Lombok 

For at komme heeeelt ned i gear, kan du med fordel starte dit Bali eventyr ombord på en katamaran sammen med en masse andre unge fra hele verden. I løbet af denne syv dages ø-hop tur tager kaptajnen og hans crew dig forbi adskillige eksotiske stop, herunder øerne Nusa Penida, Nusa Lembongan og de smukke Gili-øer! På Gili-øerne finder du noget af det bedste snorkling og er garanteret en sjov aften i strandbarene på Gili Trawangan, hvor du lynhurtigt falder i snak med andre backpackere.

Læs mere om ø-hop turen her.

Rejser til Bali

Lær at surfe på Balis østkyst

Når du er færdig med at dase på katamaranens solberigede dæk anbefaler vi, at du afmønstrer båden i Benoa Marina og sætter kurs mod et otte-dages surfophold på Balis naturskønne østkyst.

Ikke nok med at et surfophold på Bali er udgangspunkt for det helt perfekte og temmelig blærede profilbillede til Facebook (tænk vådt hår, surfboard under armen og solen der går ned i baggrunden!), et surfophold på Bali er også den oplagte mulighed for at få en anderledes og fed oplevelse på ferien, samtidigt med at du møder en masse nye folk og holder dig i form!

SurfCampPool1280x720

Surf campen ligger midt på stranden med utrolige fredelige omgivelser og har sin egen lille oase med tropisk have og pool. Når du ikke lige er ude at surfe, er der altså en masse hyggelige steder for dig at smide fødderne op, hænge ud med andre backpackere eller bare dykke ned i en spændende bog.

Læs mere om surfopholdet her.

Har du lyst til at høre mere om ø-hop, surf og fly til Bali med Qatar Airways, sidder vores erfarne rejsekonsulenter klar til at rådgive dig om priser og fede ture.

Flyv med Qatar Airways til Bali, Denpasar

Fra 5.231 DKK inkl. booking gebyr og ISIC kort
Flyv med Qatar Airways til Bali, Denpasar
Tag med Qatar Airways og KILROY til Bali og oplev den naturskønne ø! Vi anbefaler at krydre din oplevelse med ø-hop og et surfophold.
Kontakt os

Bemærk at prisen er en fra-pris, som gælder flybilletter for unge under 31 år og studerende. Prisen er udelukkende for flybilletterne og inkluderer ikke ovenstående aktiviteter som øhop og surfkursus. Disse aktivteter kan tilkøbes hos KILROY.

 

Kontakt