Og vinderen af det bedste rejseminde er …

Og vinderen af det bedste rejseminde er …

Endelig kan vi løfte sløret for vinderen af marts måneds Instagramkonkurrence, hvor vi bad jer dele jeres bedste rejseminde fra 2017 med os på vores Instagram under hashtagget #escapewithkilroy.

Hele 980 rejseminder blev det til – og hold nu fast hvor er der mange skønne minder fra 2017 at vælge i mellem; Fra trekking i den Thailandske jungle, til sandboarding i Australien og storbyferier i Japan. Endda et fantastisk frieri på toppen af Machu Picchu var at finde blandt jeres minder! Så et stort tak fordi I har delt så mange fede oplevelser og mindeværdige stunder med os. Du kan se dem alle på hashtagget #escapewithkilroy på Instagram.

Men! Vi skal jo finde 2017s aller bedste rejseminde, og selvom det var svært at vælge blandt de mange minder, var der særligt ét billede, der faldt i øjnene! Nemlig en charmerende afbildning af starten på et smukt og langvarigt venskab skabt i Rajasthans ørken. Valget af 2017s bedste rejseminde er selvfølgelig faldet på… (drum roll!):

@skjoldbrun, der har delt dette skønne rejseminde med os:

 Louise winner instagram 2018

Louises billede er taget i Rajasthans ørken, hvor Louise tilbragte 3 uforglemmelig dage i selskab med deres nye kamelvenner. 

Stort tillykke til Louise, der har vundet 2 flybilletter til Bali med Qatar Airways. Vi har talt med Louise, som glæder sig utroligt meget til at skulle afsted på eventyr igen.

Kan du heller ikke få nok af rejseinspiration, og vil se flere rejseminder? Så læn dig tilbage og scroll gennem deltagernes ferieminder på KILROYS Instagram.

Konkurrencen er lavet i samarbejde med:

Qatar logo

Kontakt