Bali on a Shoestring: Oplev det bedste af Indonesiens paradisø

Bali on a Shoestring: Oplev det bedste af Indonesiens paradisø

Balis smukke natur, fantastiske strande, spirituelle kultur og utallige muligheder for fede aktiviteter har gjort den indonesiske perle til en af KILROYs absolutte yndlingsdestinationer. Denne 9 dages tur indkapsler alt det bedste, Bali har at byde på - uden at smadre budgettet! Turen kan både fungere som et skønt get-away eller i kombination med en længere rejse. Læs om de 9 dage i paradis her.  

Varighed: 9 dage
Start: Kuta
Slutter i: Gili Trawangan

Dag 1 - 3: Kuta

De første dage kan du tilbringe på de lækre strande i Kuta!

Efter ankomst i Kuta er der dømt fri leg. Nyd din første dag med drinks på stranden og med at bekæmpe bølger på dit surfboard eller udforsk kulturen og butikkerne i de omkringliggende landsbyer.

Efter et par dage med afslapning i Kuta går turen mod Kubutambahan. På vejen stopper I for at nyde en lokal frokost, inden I finder jer til rette i det charmerende guesthouse. 

Dag 3 - 5: Kubutambahan

Git Git Waterfall er et must

I Kubutambahan får du mulighed for at vise dine kokkevner i det balinesiske køkken, når du giver dig i kast med det inkluderede madlavningskursus. Derudover har du masser af tid til at tage på skønne vandreture, udforske lokale landsbyer, svømme i naturlige kilder eller besøge det smukke Gitgit vandfald. Måske får du også lyst til at besøge en af de lokale dragefrugtsgårde?

Efter at have udforsket Kubutambahan går turen videre mod ikoniske Ubud!

Dag 5 - 7: Ubud
Glæd dig til at opleve de ikoniske rismarker omkring Ubud

I Ubud kommer du ikke til at mangle noget at lave! Du starter med et besøg hos de balinesiske aber i den kendte Monkey Forest, inden du slippes løs i dette kulturelle hot spot. Tag en yoga lektion, eller slap af med en massage, og glem ikke at besøge de mange smukke templer og rismarker, som Ubud er kendt for. Du kan også gå på souvenir jagt i de hyggelige markeder! Om aftenen kan du finde inspiration til dine dance mooves i den traditionelle Kecak Dance Performance.

Efter Ubud går turen videre mod Padang Bai, hvor I sejler videre mod øen Gili Trawangan.

Dag 7 - 9: Gili Trawangan
Enhver rejse der slutter i Gili er noget at glæde sig til

Den smukke ø, Gili, er hjem til klart vand, gyldent sand og massevis af lækre strandbarer, men det bedste ved Gili er, at motorkøretøjer er forbudte. Du finder simpelthen ikke bedre forhold for ren afslapning!

Tilbring de sidste dage af turen i paradis med drinks på lokale cafeer og cykelture rundt på øen. Hvis du hellere vil ligge stille på stranden og arbejde på din tan, er der dog ingen der stopper dig!

Hvad er inkluderet?

- Overnatning
- Transport mellem destinationer samt til/fra aktiviteter
- Måltider: 8x morgenmad, 1x frokost, 2x aftensmad
- 'Bali Community Training Lunch Program' (Ubud)
- Madlavningskursus (Kubutambahan)
- Gitgit Waterfall tur
- Monkey Forest tur

Kombiner turen med andre rejser:

Denne tur fungerer perfekt i kombination med andre rejser, hvis du ønsker at være afsted i længere tid. Måske vil du også opleve Australien eller Fiji-øerne? Eller du vil måske hellere udforske Angkor Wat, Bangkok og Halong Bay på en 30 dages tur i Sydøstasien? Mulighederne er mange, og vi hjælper dig med glæde med fly og andre bookninger!

Få hjælp til din rejse
Kontakt os

 

 

Kontakt