KILROYs mest populære frivillig projekter med børn i Afrika

KILROYs mest populære frivillig projekter med børn i Afrika

Når du melder dig som frivillig med børn, påtager du dig et stort ansvar, men du vil hurtigt opdage, at du kan gøre en forskel, både stor som lille. Du får mulighed for at komme helt tæt på lokalbefolkningen i Afrika og sprede glæde og udvikling omkring dig, samtidig med at du får en rejse med oplevelser og perspektiver, du aldrig vil glemme.

Vi har samlet KILROYs fire mest populære projekter med børn og unge i Afrika til dig, der overvejer at rejse ud som frivillig. 

1. Heart for Juniors - Noordhoek, Sydafrika 

Hjælp med at gøre kreativitet, leg og tryghed til en del af fattige børns liv

I hverdagen vil du være en del af et projekt, der arbejder på at gøre kreativitet, glæde og tryghed til en fast del af børnenes hverdag. Du får mulighed for at udfolde dine innovative og kreative evner i form af sjove og lærerige aktiviteter for udsatte børn i alderen 1-7 år. 

Projektet er til dig, der ønsker at udfolde dine kreative og innovative talenter til at forbedre hverdagen for børn omkring dig. Læs mere.

2. Hope Journey, Childrens Recovery Hospital - Sydafrika

Spred kærlighed og glæde bland syge og udsatte børn

I hverdagen kommer du til at arbejde med syge og kvæstede børn samt børn i bedring, som har brug for omsorg, opmærksomhed og glæde i deres hverdag. Mange fattige familier har svært ved at sørge for medicin og et rent miljø for deres børn, hvilket kan være afgørende for at blive rask. Projektet er derfor livsnødvendig for store dele af lokalbefolkningen.

Projektet er til dig, der er villig til at dele ud af din omsorg, opmærksomhed og styrke til børn i nød. Læs mere.


3. Adventure Surf Club - Cape Town, Sydafrika

Adventure Surf Club i Kaapstad

I hverdagen beskæftiger du dig med at skabe sjove arrangementer og lærerige aktiviteter for børn og unge i lokalsamfundet i håb om at stimulere deres hverdag og holde dem væk fra det barske gadeliv. Projektet fokuserer mest på surfing, men der er også rig mulighed for at være en del af svømmearrangementer, skateboarding og andre aktiviteter, der giver børnene en lyst til at være aktive og arbejde sammen. 

Projektet er til dig, der elsker aktiviteter, og som vil dele ud af din kærlighed til fysiske aktiviteter og sportslige værdier. Læs mere.


4. Sunshine Educare - Cape Town, Sydafrika
Vær en del af at give børnene et trygt og sundt miljø i deres fritid

I hverdagen er du en del af et projekt, der sørger for tryg leg og undervisning for børn mellem 3 måneder og 6 år, der ellers har været nødsaget til at passe sig selv. Projektet startede i 2012 og har lige siden tilbudt et sundt og lærerigt miljø for børn, inden de starter i skole. 

Projektet er til dig, der vil skabe trygge og glade rammer for lokale børn, så de kan få en optimal start på deres skolegang med glæde og entusiasme. Læs mere.

 

Vi har naturligvis massevis af andre spændende projekter i Afrika.
Find det rigtig projekt til dig her 

 

Vil du vide mere om frivilligt arbejde i Afrika?
Kontakt os

 

 

Lees ook
Contact