Den perfekte kombi: Maldiverne og Sri Lanka!

Den perfekte kombi: Maldiverne og Sri Lanka!

Endeløse pauser i en hængekøje på stranden, eksotiske drinks og snorkelture med fisk i alle regnbuens farver, eller en aktiv ferie med surfskole og yoga i smukke omgivelser? Har du svært ved at vælge? Det behøver heldigvis ikke være enten eller! Faktisk er det muligt at opleve det bedste af begge verdener. En kombinationstur til Maldivernes paradis strande og altopslugende Sri Lanka garanterer både kultur, aktiviteter og afslapning i et og samme eventyr.

For at gøre det endnu nemmere for dig, har vi endda sammensat en rejsepakke med vores absolutte favoritaktiviteter i begge lande. Vi har også smidt en flybillet med i prisen, så du ikke skal bekymre dig om andet end at nyde rejsen. Hvordan lyder surf camp i Sri Lanka? Efterfulgt af øhop på Maldivernes mindre turistede, men mindst lige så smukke øer? Rimeligt lækkert, ikke? Så læs videre her...

Flybilletter, Surfing og øhop i Maldiverne og Sri Lanka

Fra 16.995 DKK
Flybilletter, Surfing og øhop i Maldiverne og Sri Lanka
Vi har gjort det nemt for dig og sammensat en rejse med vores yndlingsaktiviteter i Sri Lanka og Maldiverne.
Skriv til os

 

Hvad er inkluderet i prisen?

 • Fly T/R med Qatar Airways (Hjem - Colombo - Male - Hjem)
 • Sri Lanka: 
  • 7 x overnatning
  • 7 x morgenmad
  • 5 x aftensmad
  • 7 dages leje af surfing udstyr (våddragt + surf board)
  • Surfing lektioner (5 x 2 timer)
  • 2 x yoga
  Maldiverne:
  • 7 x overnatning i guest houses
  • Al transport mellem øerne
  • 7 x morgenmad
  • Snorkeling-safari og kajaktur ved solnedgang

Rejseprogram:

Kort over rundrejse i Sri Lanka og Maldiverne

Uge 1: Surfing og sol i Sri Lanka

Dag 1: Så snart du er landet i Colombo, begiver du dig mod Ahangama, hvor du tjekker ind på surf campen. Efter en kort rundvisning i dit hjem for de næste 7 dage, er det tid til at slappe af efter en lang rejse. Måske vil du en tur i havet eller læse en god bog? Eller måske vil du nuppe et par drinks med nogle af de andre i surfcampen? Det er helt op til dig!

Surfing i Sri Lanka | Surfing med KILROYCampens tuk-tuk bruges til transport af surf boards til strandene i området

Dag 2: Nu er det tid til at surfe! Som surfer er man altid afhængig af vejrforholdene. Dagene tilpasses derfor efter, hvornår det er bedst at kaste sig i kamp med bølgerne. 

På jeres første dag inddeles I i grupper afhængig af jeres erfaring med at surfe. I bruger dagen på indledende lektioner, så I har teknikken på plads, når Instagram-billederne skal tages. Efter dagens lektioner, kan I hænge ud på stranden og arbejde videre på jeres teknik. I kan også udforske Sri Lankas spændende kultur og flotte natur. Om aftenen nyder I et fælles måltid tilbage i campen. 

Backpacking i Sri LankaGlæd dig til den smukke solnedgang på stranden i Ahangama

Dag 3-6:
Endnu en dag, endnu en surf lektion. Du tilbringer dine formiddage med at surfe og dine eftermiddage med at hænge ud ved poolen med vennerne eller med at uforske øen. Der er også mulighed for at deltage i et par yoga-lektioner, så du kan få strukket ud i de ømme muskler. Dagene kommer til at flyve afsted, mens du arbejder på både din tan og dine surfskills!

Dag 7: Det er tid til at aflevere dit surf board og pakke dine ting - dit næste store eventyr venter! Når du har sagt farvel og udvekslet telefonnumre med alle dine nye venner, er det tid til at begive sig mod lufthavnen og rejse mod Maldiverne!

Note: Hvis en uge i Sri Lanka ikke er nok, forstår vi det udemærket godt! Du kan nemt tilbringe 2 eller 3 uger i dette fantastiske land, og vi hjælper dig med glæde med at arrangere et længere ophold. Det er helt op til dig, og vi skræddersyr gerne en unik tur til dig med lige så mange uger i Sri Lanka og Maldiverne, som du har lyst til! Kontakt vores rejsekonsulenter for at høre om dine muligheder.

Uge 2: Øhop i Maldiverne

Oplev strande i Maldiverne | Øhop i MaldiverneEn lokal strand på jeres andet stop, Thulusdhoo.

Når du ankommer i Male, vil du blive mødt af en guide, som hjælper dig på vej til dit første ø-stop, Dhiffushi. Ankommer du sent til Male lufthavn, skal du måske tilbringe en nat i Male. Dette er ikke inkluderet i prisen, men vi hjælper gerne med at arrangere overnatningen.

Dag 8-9: I begynder jeres første hele dag i Maldiverne med en god morgenmad på øen, Dhiffushi. Herefter skal I ud og snorkle ved Turtle Point, som er et lokalt rev tæt på øen. Dhiffushi er en lille atol, som er godt og vel 1 km lang og 250 m bred. Øen har et par lokale cafeer, restauranter og dykkerbutikker, og dagene bliver oftest brugt på at slappe af på stranden, flyde rundt i havet og nyde de flotte omgivelser på øen og i vandet.

Dag 10-13: Du tilbringer de næste dage med at nyde solen, slappe af på stranden og besøge omkringliggende øer. Hvis du føler dig eventyrlysten, er der gode muligheder for at booke både snorkeling- og dykkerture.

Efter et par velfortjente afslapningsdage, skal du med en kort transfer via færge til den næste ø, Thulusdhoo. Thulusdhoo er kendt for sine gode surfmuligheder og for at have en fed atmosfære rundt omkring på øen.

Når du ankommer til øen, står den endnu engang på fri leg, hvor du kan udforske øen eller bruge dagen på at slappe af i en hængekøje med en god bog og din yndlingsmusik.

Besøg lokale landsbyer i Maldiverne Sørg for at udforske øerne og besøge de lokale.

Dag 14-15: Hvis du ikke allerede har gjort det, bør du udforske Thulusdhoo. Øen er betydeligt større en Dhiffushi og er et godt sted at få et indblik i den lokale hverdag i Maldiverne. Du kan også tilbringe dagene med at vise dine nye surfskills omkring øen.

På jeres sidste dag i paradis, begiver I jer ud på en uforglemmelig kajaktur, hvor I kommer til at opleve solen gå ned over det Indiske Ocean. Turen tager jer gennem en smuk lagune ved en nærtliggende sandbanke, hvorfra I kan nyde solnedgangen.

Dag 16: Når der er pakket, skal I med lokal færge tilbage mod Male og mod lufthavnen. 

Vil du gerne vide mere om denne fantastiske kombi rejse?
Kontakt os

 

Læs mere om vores ture:

Relaterede indlæg
Kontakt