Andreas T.

Afslapning på strand i Cambodia
F  

Navn
Andreas T.

Stilling
Rejsekonsulent

Butik
København

Telefon
70 15 40 15

Email >>

Drømmer du også om at rejse? Jeg er en 100% dedikeret globetrotter, som har gjort det at rejse til min livsstil. Lige så snart chancen byder sig tager jeg på nye eventyr for at opleve den verden vi lever i med alt den kan byde på af kulturchok, naturoplevelser og historiefortællinger. Verden er lille, men der er så meget at opleve. Livet er en rejse der er alt for kort, så husk at nyde det mens du kan!

Lige siden min barndom har jeg været så heldig at rejse vidt omkring i verden med min familie, da min mor arbejdede i SAS og havde adgang til ekstraordinære billige flybilletter. Min opvækst gav mig rejseblod i årene og derfor valgte jeg helt naturligt at søge ind i rejsebranchen, hvor jeg de seneste 10 år har arbejdet som bl.a. rejsekonsulent i Danmark og rejseleder, skiguide og destinationschef i udlandet, herunder eksotiske steder som De Forenede Arabiske Emirater og det tidligere Dansk Vestindien (US Virgin Islands).

I 2012 udlevede jeg en drøm og rejste 7 måneder jorden rundt sammen med min kæreste. Det var den ultimative følelse af frihed at kunne tage mere end et halvt år ud af kalenderen, hvilket kunne lade sig gøre fordi vi begge havde været udstationeret i udlandet og havde solgt vores lejlighed hjemme i Danmark. Vi havde vores livs rejse og kom vidt omkring på 4 måneders backpacking i sydøstasien (Thailand, Laos, Vietnam, Cambodia, Malaysia, Singapore, Brunei, Indonesien), 1 måneds roadtrip i Australiens outback fra nord til syd, 1 måneds roadtrip i New Zealand på nord- og sydøen, en uges afslapning på Hawaii og et par ugers roadtrip i Californien, Nevada og Arizona.

Min næste tur bliver formentlig en større rundrejse i Afrika, hvor jeg bl.a. gerne vil på safari for at se ”the big five” i Kenya, på gorillatrekking i Uganda eller Rwanda, se Kilamanjaro fra en luftballon i Tanzania og flyve over Victoria Falls i Zimbabwe. Nogle af de største rejseoplevelser jeg har haft har været i den vilde natur, hvor man får lov at opleve dyrelivet helt tæt på og derfor glæder jeg mig helt sindssygt til at opleve Afrika. Min kæreste har været safariguide dernede, men desværre nåede jeg aldrig at besøge hende, så den oplevelse glæder jeg mig til at dele med hende.

Hvis du sidder og drømmer om at udforske verden ligesom jeg, så er mit bedste råd: spring ud i det! Der er ingen begrænsninger, kun muligheder. Verden er slet ikke så farlig som medierne gør den til. Tværtimod vil du opleve en enorm imødekommenhed og gæstfrihed de fleste steder, som vi kunne lære noget af i Danmark. Det handler om at rejse med åbent sind og være nysgerrig i mødet med en fremmed kultur og mennesker der både taler, lever og ser anderledes ud end en selv. Desto mere du giver af dig selv og har mod til at udforske, desto flere oplevelser får du med hjem i bagagen. Det at rejse vil udvikle dig personligt og sætte livet i et lidt større perspektiv.

Fortæl mig om dine rejseplaner på mail, tlf eller kom forbi butikken, så vi sammen kan planlægge din næste rejse. Jeg kan hjælpe med alt lige fra inspiration til planlægning og de praktiske ting der skal være styr på.

Mine favoritter
Kontakt