Ane H.

Elefant Natur Park i Thailand
F  

Navn
Ane H.

Stilling
Rejsekonsulent

Butik
København

Telefon
70 15 40 15

Email >>

Det bedste ved at rejse for mig er at møde mennesker, få indblik i verdens mange facetter og realiteter, opleve smuk natur, overskride grænser, smage lokal mad og tage tingene som de kommer.

Jeg ved egentlig ikke hvor min passion for at rejse stammer fra. Ingen i min familie har den evige rejselængsel som jeg, tværtimod faktisk. Men det startede vel allerede da jeg som 11-årig drog 3 uger afsted på international sommerlejr, hvor verdens mangfoldighed udfoldede sig for mig. Siden da har jeg grebet enhver chance for at udforske verden. 

Jeg har rejst i det meste af Europa, Mellem- og Sydamerika og Asien. De rejseminder, som står tydeligst i min erindring er fra de steder, hvor jeg har opholdt mig i længere tid, enten på sprogskole eller i forbindelse med frivilligt arbejde. Det er en fantastisk kombination at lære de lokales sprog, rejse rundt, opleve en masse og kombinere det med at bryde alt ”backpackeriet” med at slå lidt rødder for en stund og lave noget frivilligt arbejde.

Et af mine bedste rejseminder er fra dengang jeg gik på spanskskole i Guatemala og boede ved en lokal familie. De boede tre generationer i det lille hus og jeg blev hurtigt bedste venner med husets daværende mindste beboer på 5 år. Den dag hans mor og nyfødte lillebror skulle hentes fra hospitalet, tog de mig med. Børn måtte ikke komme med ind, så vi to blev udenfor sammen med alle de andre lokale børn og voksne, som ventede på nogen. Vi var tidligere blevet eksperter i at kaste med usynlig bold til hinanden, så det talent øvede vi videre på uden for hospitalet til stor forundring for alle tilskuerne. Jeg ved ikke om det var manglen på en bold eller mit tydeligvis anderledes udseende i den kontekst, der fik alle til at stirre på os, men vi to havde en fest.

Andre uvurderlige minder er påske parade og mayaruiner i Guatemala, zip-lining i Costa Rica, frivilligt arbejde med alverdens jungledyr langt ude i Ecuadors jungle, Inka Trail til Machu Picchu, sivøerne i Lake Titicaca, saltørkenen i Bolivia, frivilligt arbejde med elefanter i Thailand, cykle rundt til alle templerne og pagodaerne i Bagan i Myanmar, trekking i Myanmar, river rafting, paragliding og kloster ophold i Nepal. Jeg kunne blive ved.

Hvis du går og drømmer om at komme ud at rejse, så kom forbi til en snak om din drømmerejse, så sammensætter vi din næste oplevelse for livet sammen. 

Mine favoritter
Kontakt