Anne-Line O.

Sapa trekking i Nordvietnam 2016
F  

Navn
Anne-Line O.

Stilling
Rejsekonsulent

Butik
København

Telefon
70 15 40 15

Email >>

Lige siden jeg var barn, og hele vejen op gennem mine teenageår, har mine forældre taget mig og min bror med på ferie til udlandet – og som regel et nyt land hvert år. Det er her min rejselyst er startet, da jeg altid har elsket at opleve et nyt land og en ny kultur.

Min første længerevarende rejse på egen hånd gik til Honduras og Bay Islands i Mellemamerika, hvor jeg oplevede alt fra canopying, mayaruiner, skønne strande, snorkling, lokal mad og dans samt frivilligt arbejde på en skole. Da jeg kom hjem fra denne tur, var jeg endnu mere bidt af at opleve verden end før.

Siden har jeg tilbragt mere end halvandet år på at rejse og arbejde i udlandet, og jeg har elsket hvert minut af det og ved at min rejselyst kommer til at følge mig resten af livet. 

Mine rejser har efterhånden bragt mig til alle verdensdele (mangler dog Antarktis, men måske den kommer på et tidspunkt?). Jeg synes det er super interessant at opleve hvordan mennesker lever forskelligt rundt omkring i verden og hvor mange smukke steder, der findes her på Jorden!

For hver ny rejse jeg er på, får jeg idéer til nye destinationer, ture og lande. Så jeg er bange for at denne afhængighed ikke lige er til at slippe af med… 

Jeg glæder mig til at hjælpe dig med din næste drømmerejse, så giv endelig et kald eller send en mail. 

Mine favoritter
Kontakt