Annie H.

Bådtur ved Milford Sound, New Zealand
F  

Navn
Annie H.

Stilling
Rejsekonsulent

Butik
Aarhus

Telefon
70 15 40 15

Email >>

Jeg har de sidste 6-7 år tabt mit hjerte helt og aldeles til verden udenfor lille Danmark. Jeg har nu sammenlagt boet og rejst rundt i den store verden i godt og vel 2 år, og jeg er slet ikke færdig!

Jeg har boet og arbejdet i henholdsvis New Zealand og på Filippinerne i 6 måneder af gangen, hvilket har været ubeskriveligt lærerigt og til tider lidt udfordrende. Det er en fed oplevelse at være i landet i en længere periode, hvor man rigtig kan få dykket ned i kulturen, lære at navigere rundt på egen hånd og leve under samme vilkår som resten af befolkningen.

Jeg synes det er fantastisk at rejse rundt og møde en masse forskellige personligheder og har fået et rigtig stort netværk rundt om i hele verden.

På alle mine ture har jeg b.la. kastet mig ud fra et fly fra 4,5 km højde i New Zealand, snorklet med hajer, hvalhajer, havskildpadder og fantastisk farvestrålende fisk på Filippinerne, surfet på alverdens bølger rundt om i verden, hitchhiket rundt på New Zealands sydø i en måned og transporteret mig rundt i mellem Amerika på alle utænkelige måder.

Efter at have rejst så meget rundt og har opdaget hvor mange helt fantastiske steder der findes, så går der ikke mange dage, hvor jeg ikke drømmer mig væk til næste eventyr. Min næste destination er stadig på tegnebrættet, men det bliver med sikkerhed et sted, som jeg endnu ikke har besøgt!

Jeg glæder mig til at hjælpe dig med at skræddersy din næste drømmerejse, så kom endelig forbi til en uforpligtende snak eller skriv eller ring til mig.

Mine favoritter
Kontakt