Asger M.

Asger på trekket til Franz Josef glacier i New Zealand - her med et selfie
F  

Navn
Asger M.

Stilling
Rejsekonsulent

Butik
København

Telefon
70154015

Email >>

Jeg har svømmet med søkøer i Florida, reddet på kamel i Sahara, sovet ved en flodbred i Namibia og cyklet rundt i Bagan’s ruiner i Myanmar. Nogle af de absolut største oplevelser i mit liv, har jeg fået på mine rejser.

Det hele startede i Vietnam

Jeg rejste i 2008 fra Nord- til Sydvietnam, hvilket var et total kulturchok for mig, som troede at livet bestod af computerspil og rugbrødsmadder. Jeg elskede det! Fra oceanvis af eksotiske frugter i Hanois gademarkeder, til storslående og naturskønne Halong Bay, til afslappende og idylliske Nha Trang, til mennesker der stoppede en på gaden for at tage billeder og inviterede en på middag. Jeg var solgt, og kunne ikke vente med at komme på mit næste eventyr.

Drømmerejsen

Jeg lever og ånder for at rejse, og er konstant i gang med planlægningen af min næste drømmerejse. Ønsker du også hjælp med planlægningen af dit næste eventyr, så kontakt mig og jeg vil med glæde hjælpe dig til at få mest muligt ud af din rejse, og sørge for at du kommer hjem med en oplevelse for livet.

Lande jeg har besøgt på det seneste

Cuba, Filippinerne, Svalbard (Norge), Indonesien, Malaysia, Malaysisk Borneo, Mexico, Belize, Guatemala, Honduras, Nicaragua, Costa Rica
Beijing, Hong Kong, Macau, Nepal og Indien.

Mine favoritter
Kontakt