Danni I.

Udforskning af Franz Josef Glacier, New Zealand
F  

Navn
Danni I.

Stilling
Rejsekonsulent

Butik
København

Telefon
70 15 40 15

Email >>

Så længe jeg kan huske har jeg drømt om at udforske verden i alle dens facetter. Som barn var jeg meget fascineret af verdenskort og alle verdens flag, og jeg kan huske at verden føltes uendeligt stor.

Jeg elsker at opleve nye lande og kulturer, men i særdeleshed elsker jeg den fantastiske natur verden har at tilbyde og de spændende mennesker man møder på sin vej.  Uanset hvad din motivation er for at rejse, og hvad du ønsker at opleve, er jeg sikker på at jeg kan hjælpe og inspirerer dig.

Jeg har besøgt alle kontinenter (undtagen Antarktis), og har rejse på mange forskellige måder og med mange forskellige formål. Jeg har rejst alene, med kæreste, med venner og  med familie, og ved at det man ønsker at opleve og måden man ønsker at rejse på, kan varierer meget, alt efter hvem man rejser med. Jeg har været på storbyferie, safari, dykkerejser, strandture, roadtrips, aktive rejser osv, og forstår at den perfekte rejse, ofte er en kombination af flere forskellige rejsemåder.

Uanset hvad du ønsker, så send mig en mail, ring eller kom forbi butikken, så vi sammen kan planlægge din næste rejse.

Min sidste længere rejse

Var i sommeren Marts/April 2017, hvor jeg først var i Japan og opleve kirsebærtræerne springe ud, dernæst til Singapore med shopping og sightseeing, videre til Bali med templer og afslapning og til sidst et roadtrip fra Chicago til L.A.

Jeg var kun afsted i 6 uger, så det krævede naturligvis en del planlægning at nå det hele på den tid.  Det var kun Bali der var en helt ny destination for mig, de andre steder var et gensyn, men det betød samtidigt at jeg ikke behøvede lige så lang tid til destinationere  som hvis det var ens første tur. Det fantastisk ved at besøge flere destinationer på samme rejse, er at man får en masse kontraster. Kontraster i kultur, natur, sprog og klima osv., står mere skarpe, og man før et bedre billede af verdens forskellighed.  Kirsebærtræer i Japan. Rooftop pool i Singapore, Snorkelling på Bali, Bjørne i Yellowstone og forlystelsespark i L.A. inden for 6 uger.  

Min næste store rejse

Man skulle tro at det at arbejde med at lave rejser, ville gøre det nemmere selv at komme af sted. Men dagligt får man ny inspiration fra både kollegaer og alle de folk der kontakter os for at få arrangeret deres rejse. Så det kan ofte være svært at vælge. Men helt sikkert er det, at min rejsetørst ikke er slukket, og at jeg ikke kan vente til jeg skal af sted næste gang. Jeg arbejder med planer om at tage til Mexico og Belize, evt. med et gensyn med New York på vejen hjem. 

Mine favoritter
Kontakt