Ditte B.

Flagermusgrotte i Guatemala
F  

Navn
Ditte B.

Stilling
Rejsekonsulent

Butik
København

Telefon
70 15 40 15

Email >>

Indtil jeg var 19 år gammel havde jeg kun prøvet diverse charterture med familien. Men så lokkede min veninde mig på min første rygsæksrejse efter gymnasiet. Det var til Thailand og Vietnam i 4 måneder. Nu har jeg brugt de sidste 10 år på at udforske verdens afkroge og jeg har netop rundet mit 34. land på verdenskortet.

Når myggesprayen bliver min parfume, vandrestøvlerne mine højhælede og rygsækken min garderobe – ja, så er jeg i mit es!

Jeg har svømmet med alligatorer, piratfisk og pink delfiner i Amazonfloden, reddet mig den berygtede Delhi-belly i Indien, blevet friet til på kamel i Indiens ørken, blevet efterladt på en siv-ø i Peru, besteget aktive vulkaner i Mellemamerika , fundet 'Den fortabte by' i Colombias jungle, raftet på vilde floder i Costa Rica, kørt på motorcykel gennem Vietnam og Indien, dykket med hajer, hvaler, farvestrålende fisk, delfiner og havskildpadder i alverdens have, transporteret mig rundt i verden på kameler, bustage, æsler, jeeps og elefanter, paraglidet over smukke omgivelser i Colombia, roadtrippet gennem USA og Mexico og surfet på høje bølger i Stillehavet.

Min længste rejse varede et år. Der rejste jeg på egen hånd gennem Mellem- og Sydamerika. Colombia er uden tvivl højdepunktet, og jeg har aldrig oplevet en lignende livsglæde eller gæstfrihed i noget andet land.

Men der er stadig mange afkroge af verden, jeg ikke har udforsket. Endnu! Derfor bruger jeg det meste af min fritid på at planlægge og læse om den næste rejse, jeg skal på, da det er min gulerod i hverdagen.

Min næste rejse skal med garanti gå til et land, jeg endnu ikke har haft fornøjelsen af at besøge. Om det skal være en bjergbestigning i Nepal eller en dykkertur på Galapagos, må fremtiden vise.

Jeg brænder for at rejse, men jeg brænder lige så meget for at dele ud af mine eventyrlige erfaringer, så kom endelig forbi til en snak.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig med at planlægge dit eventyr!

Mine favoritter
Kontakt