Jacob P.

Table Mountain, Cape Town - Sydafrika
F  

Navn
Jacob P.

Stilling
Rejsekonsulent

Butik
København

Telefon
70 15 40 15

Email >>

Min egen rejselyst startede da jeg som 16 årig tog til USA alene. Her mødte jeg mennesker fra hele verden, der alle fortalte sin egen unikke historie om deres spændende hjemland. Derfor tænkte jeg, at jeg havde travlt og måtte ud og efterforske verden.

Adventure

På mine rejser elsker jeg alt der har med adventure og spænding at gøre, og jeg er nok blevet lidt af en adrenalin junkie - en af grundene til at jeg har været i militæret. På mine rejser har jeg dykket med hvidhajer (uden bur!), sprunget bungy jump, trekket de store bjerge, dyrket river rafting, cliff diving fra 20 meter, prøvet de vildeste forlystelses parker, rappelling og skydiving, som også endte med at jeg fik licens til at springe faldskærm alene.

Frivilligt arbejde og surf

Samtidig har rejser også givet mig en af mine helt store passioner i livet - surfing. Det lærte jeg på Hawaii og i Portugal. Det bragte jeg med til Sydafrika, hvor jeg arbejdede frivilligt som surfinstruktør for underprivilegerede børn. Dette tændte en passion for frivilligt arbejde og lysten til at hjælpe andre mennesker, der har en helt anden forudsætning end i Danmark.

Venskaberne

En af de bedste ting ved at rejse er de venskaber man former. Man tror ikke at man kan nå at blive specielt gode venner med folk på blot et par måneder, men de bliver faktisk nogle af de bedste venner man har. Jeg har fx lige været i New York og besøge to amerikanere som jeg mødte i Afrika, og som er blevet nogle af mine bedste venner.

Der er én negativ ting ved at rejse, og det er at det er vildt kedeligt at komme hjem til Danmark igen. Alt hvad du har lyst til, er at tage på endnu et eventyr.

Mine favoritter
Kontakt