Jens L.

Med rejsebuddies ved Haleakala, Maui Hawaii
F  

Navn
Jens L.

Stilling
Rejsekonsulent

Butik
København

Telefon
70 15 40 15

Email >>

Jeg har fået nogle af de største oplevelser I mit liv når jeg har været ude og rejse. Du oplever dig selv på en anden måde og oplever ting du aldrig havde turde drømme om.

Jeg har altid rejst meget i Europa med mine forældre da jeg var mindre, og jeg tror det er det der har givet mig lysten til at opleve hele verden. Min første store rejse udenfor Europa gik til Australien hvor jeg sammen med 3 venner kørte rundt i det store land og oplevede nye ting hver dag. En bådtur på The Whitsunday Islands, hvor jeg fik lov at svømme med havskildpadder og rokker og besøge de smukkeste strande, står som et af de bedste minder fra den tur.

I 2012 besluttede jeg at tage til Hawaii, da det altid har været et sted jeg har drømt om at opleve. Mine forestillinger om stedet var lange lækre sandstrande og en fantastisk natur og et venligt og festligt folkefærd. Mine forventninger viste sig at holde stik og meget mere til. Jeg fik trekket på en kæmpe vulkan, dykket med hajer og skildpadder, surfet på Waikiki Beach og set de smukkeste strande jeg nogensinde har set.

Det er vigtigt altid at have et ønske og en drøm om sit næste rejsemål, og så er det bare med at gribe chancen når muligheden byder sig.

Mine favoritter
Kontakt