Lene H.

Vandfald i junglen
F  

Navn
Lene H.

Stilling
Rejsekonsulent

Butik
Odense

Telefon
70 15 40 15

Email >>

Lige siden jeg var lille, har jeg følt eventyrlysten og en stor nysgerrighed efter at opleve og udforske alle verdens hjørner.

“Home is where the heart is” – hvilket jeg altid har følt, da jeg har rejst efter lyst og hjertets begær.

Jeg fik heldigvis mulighed for at udleve mine rejsedrømme, da jeg startede som rejseleder. Herefter har jeg, både i mit virke inden for rejsebranchen samt i min fritid, rejst til flere forskellige lande. Dette har budt på mange forskellige og interessante oplevelser. Lige fra surfing på Hawaii, hvor jeg også har læst et semester, til ski i Dolomitterne, helikopterflyvning i Grønland, samt mange spændende naturoplevelser i flere andre lande.

I Costa Rica – herunder det lidt for spændende møde med en krokodille på nært hold, da vi i en kajak i Costa Rica kæntrede ved siden af en sulten krokodille (så fik vi også testet vores reflekser den dag) ;)

Mine næste rejseplaner indebærer en tur til Ecuador og Galapagos, en spændende destination, som jeg endnu ikke har besøgt.

Hvad end dine eller jeres rejseplaner indebærer, vil jeg gøre mit bedste for at give dig/Jer en oplevelse, der opfylder alle drømme. Uanset om det indebærer den næste storbyferie, jordomrejse, vilde naturoplevelser eller en kombination af flere ønsker, vil jeg gøre mit for at opfylde dette. 

Mine favoritter
Kontakt