Line T.

Min kænguruven i Australien
F  

Navn
Line T.

Stilling
Rejsekonsulent

Butik
København

Telefon
70 15 40 15

Email >>

Jeg har kysset med en kænguru, jeg har svømmet med delfiner på min fødselsdag i New Zealand, og jeg har spist mærkelige ting på en pind i Kina. Dog må jeg sige, at der hvor jeg har min helt store kærlighed, er Australien.

Faktisk havde jeg drømt om at komme til Australien, lige fra jeg gik i 7 kl. og skulle lave min første rejseopgave. Den skrev jeg om Australien, og det var nok der, min første kærlighed kom til landet. Det var bare alt det, vi ikke havde herhjemme, som jeg gik og drømte om. Palmer, hvide strande, dykning og vilde dyr. Allerede den gang lavede jeg et løfte til mig selv, og det var, at jeg skulle afsted lige meget hvornår.

Endelig i 2011 bestemte jeg mig for at udleve min drøm og rejste afsted i 6 måneder helt alene fra både mor, far venner og familie. Det var et stort skridt, men har aldrig fortrudt det.

Jeg glemmer aldrig første gang, jeg ankom til Sydney lufthavn, blev hentet i en bus og kørt ud til mit hostel.

Der sad jeg så alene og tænkte "hvad gør jeg nu"? Det en vild følelse, som I sikkert kommer til at opleve, og husk nu at nyd det!

Jeg kan godt huske, hvordan det var at komme ud i den store verden for første gang, og hvilket sug det gav i maven. Hvis du vil ud og opleve verden, så kom forbi til en snak.

Mine favoritter
Kontakt