Louise C.

Death Road i Bolivia
F  

Navn
Louise C.

Stilling
Rejsekonsulent

Butik
København

Telefon
70 15 40 15

Email >>

Jeg lider af kronisk rejselyst, og der går ikke én dag i mit liv, hvor jeg ikke drømmer mig ud i den store verden til nye destinationer og oplevelser. Jeg lever efter mottoet: ”Die with memories – not dreams”. For mig er det absolut vigtigste, at jeg forfølger mine drømme og gør dem til virkelighed.

Jeg har allerede fulgt mange af mine drømme til dørs. Min udlængsel har bragt mig vidt omkring. Jeg har brugt over 1,5 år uden for landets grænser, besøgt 6 kontinenter og krydset ækvator adskillige gange. Jeg har skydivet over Great Barrier Reef i Australien, spist marsvin i Peru, dykket med søløver, pingviner og hajer på Galapagos, vandret andesbjergene tynde og mountainbiket ned af verdens farligste vej i Bolivia. Jeg har boet hos en australsk familie, drukket caipirinhas med en gammel mand i hans hjem i en favela og delt min frokost med en peruviansk skolepige.

Jeg elsker at udforske fremmede kulturer og komme under huden på lokalbefolkningen. En god rejse for mig handler bl.a. om at få indblik i et lands mange facetter og realiteter, møde nye mennesker, få fortalt historier og finde inspiration i måden hvorpå andre lever deres liv.  Derudover fascineres jeg særligt af naturen – både af dens mange vidundere og dens enorme kræfter. Sidst men ikke mindst føler jeg en helt særlig frihed, når jeg rejser. Friheden i at være fri af forpligtigelser, planer, gøremål og forventninger. Friheden i at kunne gøre præcis dét, man har allermest lyst til, og lade sig styre 100 % af sin eventyrlyst og nysgerrighed.

Der er ikke én af mine mange rejser, jeg ville have været foruden. Alle de lande, jeg har besøgt og alle de mennesker, jeg har mødt på min vej, har været med til at forme mig til den jeg i dag. Jeg har lært så meget om mig selv, som jeg aldrig kunne have lært i mine vante rammer herhjemme.

Mine største rejsedrømme lige nu inkluderer caribisk livsglæde, paradisstrande og trekking til ”den forsvundne by” i Columbia og en tur i luftballon ved solopgang over Bagans mange templer i Myanmar.

Der er alverdens gode grunde til at rejse ud i verden. Har du – ligesom jeg – lyst til at opleve verden og tage på eventyr, så kom forbi butikken til en uforpligtende snak, og lad mig hjælpe dig med at gøre dine rejsedrømme til virkelighed:)

Mine favoritter
Kontakt