Maria F.

Maria i fuld spring med smuk udsigt over Laos
F  

Navn
Maria F.

Stilling
Rejsekonsulent

Butik
København

Telefon
70154015

Email >>

Jeg blev klar over at jeg skulle gøre min passion for at rejse til en levestil, da jeg i 2012 var 5 måneder i Thailand.

Lige siden jeg blev født er jeg blevet opdraget til, at verden er et sted man skal opleve. Mine forældre har altid lært mig, at uanset hvad jeg gør, så skal jeg sørge for at få set verden og alle de forskellige kulturer og oplevelser den har at byde på. Samtidig har jeg haft en mormor som arbejdede som kokkepige på de syv have, og har altid suget til mig af alle de spændende fortællinger hun havde. Det gør at jeg nu lever for at rejse. Jeg elsker at komme rundt i verden, og konstant blive blæst tilbage af nye og spændende oplevelser og vilde kultur chok.

Jeg blev klar over at jeg skulle gøre min passion for at rejse til en levestil, da jeg i 2012 var 5mdr i Thailand. Her var jeg i gang med at uddanne mig til pædagog, og havde fået praktik på et børnehjem i nordvest Thailand. Min praktik gjorde at jeg fik øjnene op for, hvordan man virkelig kan få den lokale kultur ind under neglene. Ud over 5 fantastiske mdr. I Thailand har jeg rejst Sydøstasien tynd et par gange. Jeg elsker Asien og nyder hvert et øjeblik når jeg er der. Asien giver mig en virkelig anerledes kultur og har samtidig et af de flinkeste og åbne folkefærd.

Ud over Asien har jeg altid haft en kæmpe kærlighed til USA. Her er jeg, siden 2013 vendt tilbage flere gange, både for at arbejde og rejse rundt, og det er bestemt ikke sidste gang jeg rejser dertil!

I december 2016 var jeg så heldig at få lov til at opleve fantastiske New Zealand. I 3,5 mdr. valgte jeg at taqe dertil for at arbejde for selskabet Kiwi Experience.
New Zealand er fantastisk på alle måder og jeg er kun blevet endnu mere vild med at rejse, efter at jeg endnu engang har været på den anden side af jorden.

Jeg elsker at rejse og drømmer mig hver dag væk til et nyt sted der skal opleves! Kom forbi i butikken og fortæl mig om dine drømme, så hjælper jeg dig med at sammensætte dit livs rejse.

Mine favoritter
Kontakt